GeriSeyahat Nereye gitmeliv
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeliv

Nereye gitmeliv

Uçak biletine otel bedava

Emirates, 15 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında Dubai ve ötesine first ya da business class seyahat eden yolcularına Ritz Carlton Dubai ve Jumeirah Emirates Towers otellerinde ücretsiz konaklama imkanı sunuyor. Emirates’le Dubai ve ötesine First Class uçan yolcular, önceden rezervasyon yaptırdıkları takdirde, Ritz Carlton Dubai’de iki gece süit odada, oda kahvaltı konaklama ve 96 saatlik Dubai ziyaretçi vizesi alabilecekler. Dubai ve ötesine Business Class uçan yolcular ise önceden rezervasyon yaptırdıkları takdirde Jumeirah Emirates Towers otelinde bir gece oda kahvaltı konaklama ve 96 saatlik Dubai ziyaretçi vizesi alabilecekler.

İstanbul’un en tanınmış manzarasına karşı

İstanbul’un en tanınmışmanzaralarından birine ev sahipliği yapan Radisson SAS Bosphorus Hotel, Ortaköy kıyısındaki eşsiz konumu, huzurlu ve sessiz ortamı, keyiflere keyif katan tamamlayıcı unsurlarıyla kısa zamanda İstanbul’un seçkin adresleri arasına girdi. "Çok yıldızlı, az yaldızlı" sözleriyle tanımlananotel, şimdi "Lodos Terrace" ile müşterilerinin hizmetinde.

Foça’da Rum evi keyfi

Focantique Butik Otel, taş evleriyle ünlü Foça’da 1890 yılında yapılmış, merkezde ve denize sıfır tipik bir Rum evi. 10 oda ve bir apartın bulunduğu otelde, her oda kişiye özel olarak hazırlanıyor. Güne kahvaltıda ev reçelleri, köy peynirleri, ev yapımı zeytinyağı ve portakallı keklerle başlıyor, Teras Kafe’de Mozart’ı dinleyerek ve günbatımını seyrederek bitiriyorsunuz.

Yolculuklarda Dünya Kupası’ndan uzak kalmayın

Varan Turizm’le seyahat edenler, maç keyfinden vazgeçmek zorunda kalmayacaklar. Uydu anteni bulunan otobüslerle seyahat eden konuklar kabin içinde bulunan sekiz adet TV ekranından 2006 Dünya Kupası maçlarını canlı canlı izleme imkanına sahip olacaklar.

Antalya’da Brezilya Karnavalı

Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Tunus ve Mısır’da 17 kulübüyle hizmet veren Magic Life, Brezilya Karnavalı’nı yaz boyunca Antalya’ya taşıyor. Magic Life konukları, Brezilyalı dansçılardan oluşan dans grubunun şovlarıyla eğlenirken, üç Brezilyalı aşçının hazırlayacağı Brezilya yemeklerini ve içkilerini de tatma imkanı bulacaklar.

Uçaklı tatil paketi

Bu yıl Setur’un Yapı Kredi Bankası’yla yaptığı özel bir anlaşma doğrultusunda World Card sahiplerine tüm Setur ürünlerinde ekstra avantajlar sunuluyor. World Card sahipleri özel uçaklı tatil paketlerini, artı 3 World taksit imkanıyla alabiliyorlar. Bunun yanısıra, Migros Club Card veya Opet Kart sahibi iseniz Setur ofislerinden yapacağınız nakit veya taksitli "Uçaklı Tatil Paketi" alışverişinizde, bu kampanyaya özel, iki kat puan kazanabiliyorsunuz. Kazandığınız puanlarla dilerseniz Opet İstasyonları’ndan ücretsiz akaryakıt alabilir, dilerseniz Migros Mağazaları’ndan bedava alışveriş yapabilirsiniz.

Çam ve meşe ormanı çağırıyor

Antalya Sorgun’da ultra her şey dahil sistemiyle hizmet veren Silence Park Resort, sizi 12 ay boyunca Sorgun’un eşsiz doğasına, çam ağaçlarının ve meşe ormanının içine çağırıyor. 609 otel odası ve 154 göl evi olmak üzere toplam 763 odası olan otelin 1600 metrekarelik iskelesi, 1500 kişilik amfitiyatrosu ve farklı havuz konseptleri var.
False