GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Hem dinlenin hem eğlenin

Çanakkale’deki Kolin Hotel, 600 yatak kapasitesiyle, Çanakkale şehir merkezine üç kilometre, şehitlik anıtları ve Truva’ya 20 dakika, Asos/Behramkale/Kestanbol’a 60 kilometre uzaklıkta. 276 odasının tümünde elektronik kapı kilit sistemi, kasa, uydu yayını, minibar, klima ve dumanla ısıya duyarlı dedektör mevcut. Beş yıldızlı tesis 30-800 kişi arasında konuk alabilen her türlü kongre, toplantı ve seminerlerinizde simültane altyapısı ve ekipmanları sağlayabilecek 14 değişik salona sahip. Spor yapmaktan hoşlananlar için gece aydınlatmalı futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, bilardo, açık veya yarı olimpik kapalı yüzme havuzları ve dart salonu var. İnternet kafe, sauna, Türk hamamı, aile jakuzileri, masaj odaları, sauna, yürüyüş parkurları, alışveriş merkezi de canı sıkılanlara hitap ediyor. (286) 218 08 08.

Portakal ağaçları arasında tatil

Villa Portakal, Finike’de Aksu Nehri’nin kenarında, şehre ve marinaya otomobille beş dakika uzaklıkta. Gürültüden uzak, sakin bir sonbahar tatili yapmak isteyenlere hitap ediyor. Otelin 20 metrekarelik altı odasında klima, duş ve banyo var. Tüm odalar portakal bahçeleri ve dağ manzaralı. Giriş katında bilardo salonu bulunuyor. Restoranı Fransız damak tadına uygun seçenekler ve Türk yemekleri sunuyor. Finike limanındaki gemi restoranda balık, çeşitli kabuklular ve mezeler bulabilirsiniz. www.orangeraie-de-finike.com

Rus konağında butik otel

Şehir merkezindeki Kar’s Otel, havaalanına 10 dakika uzaklıkta. Eski bir Rus yapısı olan bina Güvensoy Ailesi’nce restore edilerek butik otel haline getirilmiş. Otelin odaları, isimlerini Kars’ın ilçelerinden ve Aras Nehri’nden alıyor. 8 odanın 5’i standart, her katta farklı renkler hakim, odalarda LCD televizyon, telefon ve ADSL internet bağlantısı mevcut. Ayrıca mekan Sarıkamış kayak merkezine, Ani antik kentine, Doğubeyazıt İshak Paşa Sarayı’na ve diğer ilçelerdeki ören yerlerine günübirlik geziler için uygun konumda. (474) 212 16 16.

Trenle yeni yıl

Günbatmadan Turizm eski yılı rayların üzerinde uğurlayıp yeni yılın ilk saatlerini göl kenarında koca bir ateşin başında karşılamak isteyenler için özel bir program hazırladı. Tur, 31 Aralık Pazartesi gecesi Haydarpaşa Garı’ndan başlıyor. Canlı müzik eşliğinde Hereke’ye varılıyor. Ardından Uzunkum istasyonuna geçiliyor. Saat gece yarısını gösterirken göl kenarında dev bir ateş, sıcak şarap ve sucuk eşliğinde yeni yıl karşılanıyor. Salı 01.30’da dönüş için yola çıkılıyor. Tren gezisinin fiyatı 225 YTL. Sıcak şarapla karşılama, trenle yolculuk, yolculuk boyunca canlı müzik ve yeni yıl yemeği dahil. 30 Kasım’a kadar erken ödeme indiriminde yararlanabilirsiniz. Bilgi için: (212) 293 04 38

Gözde merkezlere kültür turları

Pronto Tur, denizi ve kültürel zenginlikleriyle ünlü Şarm El Şeyh ve Kahire’ye yedi gece sekiz gün sürecek turlarına başladı. Şarm El Şeyh, 12 ay süren ılıman iklimi, çölde yapılabilecek çeşitli aktiviteleri, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle son yılların gözde tatil merkezlerinden biri. Kahire ise Nil Nehri’nin can damarını oluşturduğu 17 milyon nüfuslu dev metropol Heliapolis bölgesindeki Baron Sarayı, şehrin en yoğun noktası olan Tahrir Meydanı, Kahire Kulesi, Nil Nehri kenarına inşa edilmiş lüks otelleri, Meçhul Asker Anıtı, Gezira adaları ve şehrin diğer önemli yapılarıyla bir gezi cenneti. Turlar 17-24 Kasım ve 01-08-15-22-29 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. (212) 444 91 92.

Sao Paulo’dakonaklama fırsatı

Emirates yeni hizmete soktuğu Brezilya direkt uçuşlarını promosyonlarla kutluyor. Emirates’le Sao Paulo’ya first class biletle uçanlar Sao Paulo Hilton Morumbi Hotel’de üç gece, business class uçanlar iki gece ve ekonomi class seyahat edenler bir gece kalma şansı yakalıyor. Sao Paulo’ya gidiş dönüş uçak bileti ekonomi sınıf 610, business 3 bin, first class 6 bin Euro. Ayrıca bu seferde kullanılan uçak, son nesil dijital geniş ekran sistemiyle hizmet veriyor. Bu sayede isteğe bağlı olarak binin üzerinde televizyon kanalı ve oyun sunuluyor. Promosyon 31 Ocak 2008’e kadar geçerli. (212) 315 45 45.
False