GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

BeethovenFestivali başladı

Almanya’nın Bonn şehri yaz aylarında çeşitli festivallere ev sahipliği yapıyor. Bu etkinliklerin en renklilerinden biri 23 Eylül’e kadar sürecek olan Beethoven Festivali. Etkinlik süresince Bonn ve çevresinde 28 değişik yerde toplam 61 konser yapılacak. Sergiler, film gösterileri, konferanslar ve konuşmalar olacak. 37.500 adet biletin satılması beklenen festivale Zubin Mehta, Jacques Loussier, Alfred Brendel, Paavo Jarvi, Gustavo Dudamel ve Julia Fischer gibi sanatçılar katılacak. Alman Havayolu şirketi Germanwings’le Bonn’a 19 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçabilirsiniz. www.germanwings.com

Günboyu animasyon

Girne’deki Acapulco Resort Hotel, konaklamak için otel odalarının yanı sıra farklı bungalow çeşitleri de sunuyor. Restoranının mönüsünde Türk ve dünya mutfağından lezzetler var. Yüzmeyi ve sporu sevenler için açık-kapalı yüzme havuzu, aquapark, tenis kortu, fitness center, su jimnastiği, voleybol ve basketbol alternatifleri mevcut. Animasyon programları da gündüz ve gece aralıksız sürüyor. (392) 824 41 10.

Su iç, tatilin ucuzlasın

Bodrum’un Asarlık Koyu’nda her şey dahil sistemiyle çalışan Rexene Resort, "7 Gece Kal 6 Gece Öde" kampanyası başlattı. Kampanya, Lido Su kullanıcılarına açık. Bodrum merkezine üç kilometre uzaklıktaki otelde 4 süit, 32 aile, 224 standart oda bulunuyor. Üç restoranından biri olan Ege Restoranı’nın mönüsünü Sahrap Soysal düzenlemiş. Spa’sında Balili masörler hizmet veriyor.

Stresinizi otelde bırakacaksınız

EV Otel, eğlencenin merkezi Bodrum Türkbükü’nde, sakin ve huzurlu bir ortamda konforu doyasıya yaşatmayı amaçlıyor. Özel tasarlanmış mutfak ve yatak odalarıyla dikkat çeken geniş teraslı toplam 48 rezidanstan oluşuyor. Otel konforla doğa güzelliklerini bir araya getiriyor. Bir zeytinliğin yamacına kurulan EV Otel, gün boyunca doyumsuz bir deniz manzarasına sahip. Günbatımı manzarası doyumsuz. Restoranında tamamen Ege tatlarından ve yerel malzemelerden oluşan bir mönü sunuyor. Otelde stresten kurtulmak isteyenlere özel nefes teknikleri dersleri veriliyor.

Fethiye’de gökyüzü şöleni

Yılboyunca meteor yağmurunun en yoğun yaşandığı, gökyüzünün şölen yerine döndüğü 12 Ağustos gecesi Fethiye’deki Ece Saray Marina Resort özel bir program düzenledi. "Denizde Yıldız Yağmuru" adlı program kapsamında lüks teknelerle denize açılıp, şehrin ışık kirliliğinden uzak koylara gidilecek. Konuklar gökyüzünde kayan yıldızları ve dalgalar üzerindeki yakamozları izleyecek. Tur tekneleri gece 21.00’de marinadan kalkıyor. Gece boyunca içki ikramı yapılacak. Turun ücreti Ece Saray’da kalanlar için 40 Euro, dışarıdan katılacaklar için 60 Euro.
False