GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Brunch sonrası paten

İstanbul Parkorman’da, hafta sonları brunch ve buz pateni keyfi başladı. Icepark, buz pateni meraklılarına hafta içi sıcak şarap, hafta sonu gündüz brunch, akşam da barbekü keyfi sunuyor. Parkorman’ın havuz başı restoranı Pine’da pazar günleri brunch’a İlham Gencer piyanosuyla eşlik ediyor. (0212 328 20 20)

19 Euro’ya beş yıldızlı tatil

MSC Cruises’ın bu yıl Avrupa’nın en iyi satış yapan web acentesi seçtiği gezisitesi.com, online satış hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Site, kullanıcılarına gecesi 19 Euro’ya beş yıldızlı otellerde her şey dahil konaklama imkanı veriyor. Saunasından hamamına, buhar banyosundan kapalı havuzuna pek çok konforun sunulduğu oteller, önceleri sadece yabancı turistlerin konaklayabildiği fiyatlarla yerli turiste de hitap ediyor.

Özel organizasyonlara hazır

Kempinski Hotel The Dome Belek, golf sezonunun da açılmasıyla hareketlenen sonbahar aylarında özel organizasyonlara ev sahipliği yapmaya hazır. 400 yataklı otelde şirket organizasyonları için 400 kişi kapasiteli balo salonu, 80 kişi ağırlayabilme imkanı sunan toplantı salonları ve amfitiyatro var. Golf sahaları da toplantı sonrası dinlenme ve eğlenme fırsatı sağlıyor.

İstanbul’un en iyi iş oteli

Seyahat dergisi Travel+Leisure US, dünyanın 103 şehrindeki en iyi iş otellerini seçti. Hyatt Regency İstanbul, 87.10 puanla İstanbul’un en iyi iş oteli olarak belirlendi. Dergide yayınlanan listede Avrupa’daki 28 şehirden oteller arasında İstanbul Hyatt Regency dördüncü oldu. Okurların oylarıyla belirlenen en iyiler listesinde Köln, Milano ve Hamburg’daki Hyatt Otelleri de yer aldı.

Dünyanın her yerine online rezervasyon

KRC Tur, dünyanın her yerine istediğiniz tarih ve tercih edeceğiniz havayolu şirketiyle online rezervasyon imkanı sunuyor. Ayrıca uçak biletleriniz istediğiniz takdirde ev veya iş adresinize teslim ediliyor. Otobüs biletleri için 0212 249 94 11, uçak biletleri için 0212 249 94 77 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Bedava bilet kampanyası

Türk Hava Yolları 2007 yılına girerken ücretsiz bilet kampanyasına başladı. Kampanya dahilinde THY’nin Miles&Smiles kartıyla www.thy.com adresinden bilet satın alan her 100. kişi iç hat bileti kazanıyor. Ayrıntılı bilgi için www.thy.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
False