GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Tazelenme mekanı

Bodrum Spafuga, Balili masözlerin güzellik sırlarının ve masaj tekniklerinin Ege’nin doğasıyla harmanlandığı tazelenme mekanı. Spafuga’nın masaj mönüsünde bu sene pek çok alternatif bulunuyor. Bali masajı, geleneksel Thai masajı, Thai yağ masajı, taş terapi, aromatik İsveç masajı ve spor masajı bunlardan bazıları. Spafuga, tüm manzaraya hakim büyük bir jakuzi, büyük bir havuz, koyun manzarasına hakim dinlenme bölgesi masajları gibi dekorasyonundaki şık detaylarla da dikkat çekiyor.

Batı Akdeniz’i keşfedin

Hey Travel Trends bu yaz konuklarına, Voyager of the Seas gemisiyle Batı Akdeniz’in şehirlerini keşfetme olanağı sağlıyor. Gemide farklı restoranlardaki lezzetleri tatmak, Royal Promenade bulvarında gezmek ve şovları izlemek gibi birçok aktivite bulunuyor. Ayrıca buz pateni pisti, spor sahaları, güzellik merkezi, üç açık yüzme havuzu var. Voyager of the Seas’ın seyahat programında Batı Akdeniz’in en ünlü liman şehirleri arasında sayılabilecek, Barselona, Villefranche (Nice), Civitavecchia (Roma), Palermo (Sicilya), Valetta (Malta), Palme de Mallorca(İspanya) yer alıyor.

Gloria Jeans Kordon’da

Gloria Jean’s Coffees, İzmir’deki ilk mağazasını Kordon’da açtı. Dekorasyonunda, kahve dokulu görseller ve burçlardan oluşan rölyefler kullanılan Gloria Jean’s Coffees, rahat oturma düzeniyle dikkat çekiyor. Kafenin mönüsünde Espresso’dan Mocha’ya, Cappuccino’dan Türk kahvesine kadar yaklaşık 200 çeşit içecek bulunuyor.

Ada lezzeti

Prinkipo. Bebeka Hanım’ın sahibi olduğu Büyükada’nın tarihi dondurmacısı. Özelliği yüzde yüz doğal meyvelerden hazırlanmış dondurmalar hazırlaması. Ayrıca kendi spesyalleri olan "prinkipo" dondurma, üzerine dondurma konmuş İzmir lokması ve Waffle’ı da çok meşhur. Rejimde olanlar için de diyet dondurmalar var. Prinkipo, iskeleden yukarı doğru çıkarken 20 metre sonra sağ tarafınızda Büyükada Princess Otel’in altında.

Cunda’da tarih ve yemek

Alya Otel, Cunda’nın koylarını, tarih kokan sokaklarını ve keşfedilmemiş doğa güzelliklerini konuklarıyla buluşturuyor. Otelde Ayvalık mutfağına özgü yemekleri ve meşhur zeytinyağlıları da tadabilirsiniz. Otelin spesiyal mönülerinde, özel mezelerden soslarla harmanlanmış balık çeşitlerine kadar bol bol seçenek var.

İstanbul’un içinde gürültüden uzak

Golden Beach İstanbul’un Karadeniz kıyısında, Rumelifeneri Marmaracık Koyu’nda. Trafik ve stresten kaçmak için iyi bir yol. 26 bungalovun bulunduğu Golden Beach’te, lüks oteldeki gibi konfor arayanlar için suit odalar var. Otelin restoran barında her damak tadına uygun seçenekleri bulmak mümkün. Mini golf, yürüyüş parkuru, beach futbol ve voleybol alanları da hoş zaman geçirmeniz için.

Denizi cazlayın

Bodrum Yarımadası, Ortakent-Yahşi Beldesi’nde caz geceleri "Denizi Cazladık" adıyla bugün başlıyor. Doğal amfi durumundaki Kabakum’da yapılacak etkinlikte, konuklar ellerinde içecekleriyle, ister minderler üzerinde, ister kendilerine özel masalarda güzel vakit geçirebilir. Ücretsiz izlenebilecek caz gecelerinin ilk konuğu Kerem Görsev Trio. Etkinlik saat 20.00’de caz dinletisiyle başlayıp 22.00’ de konserle sonlanacak.

Mori Çeşme’de

Mori, Ortaköy’deki yazlık yerinden sonra Mori Sisus adıyla Çeşme Dalyan’daki Sisus Hotel’de hizmet vermeye başladı. Mori’nin mönüsünde Morigroup çatısı altındaki Güney Kaliforniya ve Meksika restoranı olan Munchie’s’den lezzetli seçenekler bulunuyor. Mönüde yer alan fajita, combo roll, nachos, quesidillas gibi Meksika yemeklerini öğlen tercih edebilirsiniz. Akşamları da Mori Ebi Roll, Kyoto California, King Crab Roll, Linguini Lobster, Ebi Tempura, Beef Roll gibi Mori’den seçme lezzetleri bulabilirsiniz.

Güneşlenirken Dünya Kupası

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, farklı bir Dünya Kupası deneyimi sunuyor. Otel futbolseverleri, sevdikleri Six Senses SPA ve özel Barbarossa plajında dinlenirken, Dünya Kupası’nı büyük ekran projektörden izleme keyfini yaşamaya davet ediyor. "Happy Hour" saatlerinde uygulanan tek içki fiyatına iki içki servisi ise otelin birbirinden lezzetli kokteyllerinin tadına bakmak için güzel bir fırsat.
False