GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Emirates’ten Mauritius’a uygun fiyatlar

Emirates Havayolları, son dönemlerin en popüler tatil ve balayı merkezlerinden Mauritius’a, özel fiyatlarla uçma imkanı sağlıyor. Beyaz kumlu plajlara ve turkuvaz denize sahip olan Mauritius’a 30 Haziran’a kadar ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 500 Euro. Business Class Companion’la en az iki, en fazla altı kişi seyahat eden yolcular için gidiş dönüş uçak bileti ise kişi başına, 1100 Euro.

Lacivert’te brunch

İstanbul Anadolu Hisarı’ndaki Lacivert Restaurant, 4 Haziran’dan itibaren her pazar brunch zevkini yaz havasına taşıyor. Şef Hüseyin Ceylan yönetimindeki ekip, ülkemizi çevreleyen üç denizden, zengin mutfağıyla öne çıkan Kıbrıs, Bozcaada ve Büyükada mutfağını lezzet düşkünleriyle buluşturuyor. Büyükada’dan çiğ börek, dereotlu ve peynirli kek, Bozcaada’dan pırasalı ve balkabaklı börek ve Kıbrıs’tan hellime kadar pek çok seçenek sizleri bekliyor.

Air Arabia BAE’ye uçuyor

Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın ilk ve tek düşük maliyetli havayolu şirketi olan Air Arabia LLC, perşembe ve pazar günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Birleşik Arap Emirlikleri’ne uçuşlarına başladı. Havalimanı vergileri hariç 49 Euro’dan başlayan İstanbul-Sharjah uçuşları, benzer fiyatlarla dönüş bileti olanakları da sağlıyor.
False