GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Antalya Belek’teki Cornelia De Luxe Resort, De Luxe All Inclusive konsepti içerisinde her türlü konaklama talebine cevap veriyor.

Ses geçirmeyen göl evleri
Antalya Belek’teki Cornelia De Luxe Resort, De Luxe All Inclusive konsepti içerisinde her türlü konaklama talebine cevap veriyor. Altı adet restoran, sekiz bar, kapalı özel havuz, fitness center, çocuk kulübü, hamam sauna, buhar odası, alışveriş merkezi, cilt bakım ve güzellik merkezi, iki bantlı bovling salonu, sinema salonu ve gün boyu animasyon aktiviteleriyle rahat bir tatil geçirmenizi hedefliyor. Bayram tatilini, standart otel odaların yanı sıra daha özel bir ambiyansta geçirmek isteyenler için göl evleri de mevcut. Ses izolasyonu sistemiyle içeriye ses geçirmeyen bu evler, doğayla suyun birleşmesini yansıtıyor. Ayrıca bayram için hazırlanan geniş mönüsü de göze çarpıyor. (www.corneliaresort.com)

Bayram tatiline en ucuz biletle gidin
Ücretsiz seyahat arama motoru Seyahatix.com, Kurban Bayramı tatiline hazırlık yapanlar için kolaylıklar sağlıyor. Site sayesinde dünya genelinde 200’ün üzerindeki yurtdışı havayolu şirketi, 150’nin üzerindeki düşük maliyetli havayolu şirketi ve uluslararası araç kiralama firmalarının en ekonomik fiyatlarını, birkaç saniye içinde karşılaştırabiliyorsunuz. Böylece, tatile gideceğiniz şehir için en uygun fiyatlı uçak biletine saniyeler içinde ulaşabiliyorsunuz.

Bayram turlarında yüzde 20 indirim
Işıl Tur, bayram paketlerinde kredi kartına tek çekimde yüzde 20’ye varan indirim, Axees üyelerine yüzde 15 indirimin yanı sıra altı taksit imkanı sunuyor. Bayramın yurdışı turları arasında en uygun fiyatlı turlar 429 Euro’luk Roma, 499 Euro’luk Prag ve Budapeşte. Hepsi üç gece, dört gün sürüyor. 26 Kasım’da başlayan 11 günlük Baştanbaşa Uzakdoğu turunun ücreti 1699 Euro’dan başlıyor. Güney Afrika ve Kenya’daki 12 günlük safari turu ise 2949 Euro’dan başlıyor. (www.isiltur.com)

Kafanızı dinleyip doğanın tadını çıkarın
Bodrum Yalıkavak’taki 4reasons Hotel’de konaklarken isterseniz Bodrum yarımadasının altını üstüne getirir, kafanızı boşaltır, ya da ayağınızı uzatıp doğallığın tadını çıkarabilirsiniz. Otel bayram için özel bir paket hazırladı: Üç gün ve üzeri kalışlar için, konaklama ve kahvaltı dahil, iki kişi, günlük 62 Euro’dan başlayan fiyatlar... (www.4reasonshotel.com)

İzmirliler eğlenmeye hazırlanıyor
İzmirli iki turizm acentesi Tiamo ve ETC, Kurban Bayramı’nda iki ünlü şarkıcıyı İzmirli hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. 27 Kasım Cuma bayramın ilk gecesi Kuşadası’ndaki beş yıldızlı Pine Bay Otel’de Altay sahneye çıkacak. Çeşme’deki Radisson Blu Otel’deyse 28 Kasım Cumartesi gecesi Cenk Eren bayram keyfi yaşatacak. Üç günlük konaklama ve gala gecesiyle fiyatlar kişi başı günlük 129 TL’den başlıyor. Kredi kartına da altı taksit imkanı var. (www.etctur.com)

Her yaş grubuna uygun 30 farklı kaydırak
İzmir Pamucak’taki su parklı Hotel Aqua Fantasy, TUI grubunun müşteri memnuniyetini belirlemek için yaptığı anketlerde, “Splash” kategorisinde “Dünyanın En İyi Aquaparklı Hoteli” seçildi. Otel 190 dönüm üzerinde kurulu. İki kısımdan oluşuyor. Konaklama yapılan bölümde SPA merkezi, biri kaydıraklı olmak üzere iki kapalı, çok sayıda açık yüzme havuzu yer alıyor. Biner kişilik iki ayrı ana restoranı var. Ayrıca çeşitli ülkelerin damak zevklerine hitap eden beş A La Carte restoranı mevcut. Aktivite salonları ve bowling merkezini de unutmamak lazım. Su parkındaysa yedi ayrı dalganın yaratıldığı dalga havuzu, eğlence nehri, her yaş grubuna uygun 30’a yakın kaydırak, havuzlar, eğlence alanları, restoranlar ve otopark bulunuyor. (www.aquafantasy.com)

Halep’in zengin mutfağı GAZİANTEP’in kültürü
Dedeman Hotels&Resorts International yurtiçi ve yurtdışında hizmet veren toplam 22 otelinde özel bayram paketleri sunuyor. Bayramı Dedeman Antakya ve Dedeman Gaziantep Hotel & Convention Center’da değerlendirerek şehirlerin kültürel ve lezzet zenginliklerini yaşayabilirsiniz. Dedeman Şile ve İstanbul’daysa şehirden ayrılmadan tatil yapma imkanına sahipsiniz. Doğa ve tarih meraklıları Dedeman Konya, Rize ve Diyarbakır’ı tercih edebilir. Dedeman Aleppo’da “Doğunun Kraliçesi” Halep şehrinin eğlence hayatı ve zengin mutfağıyla tanışabilirsiniz. (www.dedeman.com)

False