Müzik dolu yaz konserleri

Güncelleme Tarihi:

Müzik dolu yaz konserleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2015 01:03

Müzik dünyasının önemli isimleri, Panora Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği konserler kapsamında Ankaralılarla buluşacak. Selami Şahin, Mustafa Ceceli, Zuhal Olcay, Mehmet Erdem ve Linet gibi isimler, yaz boyunca sevilen şarkılarını Başkentli hayranları için seslendirecek.

Haberin Devamı

Gelenekselleşen PanoraPark Canlı Performans konserleri ve Panora Teras’ta gerçekleşecek olan ‘All You Need Is Music’ konserleri, müzik dünyasının önemli isimlerini Ankaralılarla buluşturacak. 24 Temmuz’da başlayacak konserler, 18 Eylül’e kadar devam edecek. Teras katta gerçekleşecek olan müzik dolu gecelere 24 Temmuz’da kendine özgü Latin müziği tarzıyla beğeni toplayan Ayhan Sicimoğlu &Latin All Stars start verecek.

MÜZİKAL STAND-UP

31 Temmuz’da Bora Uzer ile keyifli saatler yaşayacak olan konuklar, Latin rüzgarları estirecek olan Jozi Levi Brasil Projects’i 7 Ağustos’ta dinleyebilecek. Türkiye’de bir ilk olan müzikal stand-up gösterisiyle Demet Tuncer, 14 Ağustos’ta Panora Teras’ta izleyenlere alışılmışın dışında bir deneyim sunacak.

HALKA AÇIK VE ÜCRETSİZ

Haberin Devamı

‘All You Need Is Music’ etkinliği kapsamında 21 Ağustos’ta Güliz Ayla, 28 Ağustos’ta Dilan Çıtak, 4 Eylül’de Su Soley, 11 Eylül’de ise Ulan İstanbul dizisi ile ünlenen Erkan Kolçak Köstendil dinleyenlere eğlenceli vakit geçirtecek. Oyunculuğu ile tanınan Serhat Kılıç’ın kurduğu Serhat Kılıç Band ile 18 Eylül’de sonlanacak olan ‘All You Need Is Music’, halka açık ve ücretsiz olacak.

AÇILIŞI YALIN YAPACAK

PanoraPark konserleri ise 30 Temmuz Perşembe günü Türk pop müziğinin sevilen ismi Yalın’la başlayacak. 6 Ağustos’ta İrem Derici, 20 Ağustos’ta Selami Şahin&Işın Karaca ve 27 Ağustos’ta Linet sahne alacak. 10 Eylül’de Mustafa Ceceli, 17 Eylül’de ise Zuhal Olcay ve Mehmet Erdem, romantik şarkıları ile dinleyenlere unutulmaz yaz akşamları yaşatacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!