Muratpaşa iftar sofrasını Kapalıyol'da kurdu

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa iftar sofrasını Kapalıyolda kurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 12:57

Muratpaşa iftar sofrasını Kapalıyol'da kurdu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kapalıyol'da düzenlenen iftarda “Siyasetin görevi, milleti birbirine sevgi ve saygıyla kenetlenmiş halde geleceğe taşımaktır. Biz de Muratpaşa'mızda bunu yapmaya çalışıyoruz. Muratpaşa'mızda hiçbir hizmet siyasi ayrımlara göre şekillenmez" diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi, Kadir Gecesi'nde iftar sofrasını 'Kapalı Yol' olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi'nde kurdu. Binlerce Antalyalının bir araya geldiği iftara Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe'yle katıldı. İftarda ayrıca Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci ve belediye meclis üyeleri de yer aldı.

Teneffüs Park'ın çocuklara rengarenk balonlar dağıttığı iftarda genci yaşlısı, kadını erkeği binlerce kent sakini Kapalıyol'da kurulan dağıtım noktalarından iftar yemeklerini aldı. Kent sakinlerini yoğun ilgi gösterdiği Başkan Uysal da komşuları gibi sıraya girdi, yemeğini tabldotuna alarak yerine geçti.

Başkan Uysal, iftarın ardından yaptığı konuşmada, siyasetin görevinin toplumu ayrıştırmak, birbirine düşman etmek olmadığını söyledi. Başkan Ümit Uysal, şöyle konuştu:

"Siyasetin görevi, toplumu birbirine buğz (düşman etmek) eder hale getirip oradan siyasi menfaat elde etmek değildir. Siyasetin görevi toplumu birleştirmek, sevdirmek birbirine, kenetlemektir. Kötü kelam etmek, kinden, nefretten söz etmek değildir. Sevgiden, saygıdan söz etmektir. Siyasetin görevi budur. Toplumun, ülkenin, şehirlerin önünü açmaktır. Milleti birbirine sevgi ve saygıyla kenetlenmiş halde geleceğe taşımaktır."

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Uysal, Muratpaşa'da hayata geçirilen belediyecilik hizmetleriyle bunu yapmaya çalıştıkların altını çizdi. Antalyalıların, Kadir gecesi ve Ramazan Bayramı'nı da kutlayan Başkan Uysal, “Muratpaşa'mızda hiçbir hizmet siyasi ayrımlara göre şekillenmez" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!