Muğla polisi aşure dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Muğla polisi aşure dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2014 14:52

- Muğla Emniyet Müdürlüğü Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı

Haberin Devamı

MUĞLA (AA) - Muğla Emniyet Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımı yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen programda konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, bu tür etkinliklerin vatandaşlarla polisi birleştirdiğini söyledi.

Muğla'da birimlerin toplumun değerlerine, inançlarına her zaman ortak olup vatandaşla bir anlayışla çalıştığını belirten Çiçek, "Biz her zaman biriz, diriyiz. Dün neysek bugün de öyleyiz, yarın da aynı olacağız. İnançlarımız, düşüncelerimiz, ırkımız farklı olabilir ama bizi birleştiren herşeyden önce vatanımız, Muharrem ayı hepimizin dini inançlarımıza göre kutsal saydığımız bir ay, bereket ayı. Birliğin, beraberliğin, bütünlüğün acıyla kederle sevinçle bir olmanın işaretidir" dedi.

Muğla Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ise Muharrem ayı olmasından dolayı böyle bir organizasyon düzenlediklerini kaydetti. Tipioğlu, aşurenin paylaşma, dayanışma, birliktelik ve kardeşliğin simgesi olduğunu belirterek aynı zamanda polis ile vatandaş arasında diyaloğun daha da artırılmasına katkıda bulunmak istediklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından Vali Çiçek, programa katılanlara aşure dağıttı.

Aşure etkinliğine Vali Çiçek'in yanı sıra Vali Yardımcısı Kamil Köten, Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Jandarma Alay Komutanı Albay Halil Çelik, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve emniyet mensupları katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!