Mucize’ye Ankara’da özel gösterim

Güncelleme Tarihi:

Mucize’ye Ankara’da özel gösterim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 01:07

Mahsun Kırmızıgül’ün son filmi Mucize’nin Ankara özel gösterimi A City sinemalarında yapıldı. Gösterime Mahsun Kırmızıgül’ün yanısıra Talat Bulut, Ali Sürmeli, Berivan Karaman ve Erol Demiröz de katıldı.

Haberin Devamı

Anadolu’nun uzak bir köyüne sürgün edilen Egeli bir öğretmenin hikayesini anlatan Mucize filminin özel gösterimi, A City sinemalarında yapıldı. Özel etkinliğe filmin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül’ün yanı sıra oyuncular Talat Bulut, Ali Sürmeli, Berivan Karaman ve Erol Demiröz de katıldı.

FEDAKAR ÖĞRETMENLER

Filmin başrol oyuncusu Talat Bulut, ilginin çok yüksek olduğunu belirterek, reklam ve tanıtım çalışmalarından çok, filmin kulaktan kulağa yayılacağını söyledi. İlk kez Ege şivesiyle konuştuğunu belirten Bulut, rol için Şener Aksoy’dan dersler aldığını ifade etti. Filmde 60’lı yıllarda Ege’den Anadolu’nun uzak bir köyüne sürgün edilen ve kendi imkanlarıyla okul yaptıran bir öğretmeni canlandırdığını anlatan Bulut, öğretmenlerin fedakarlıklarını vurgulayarak, sorunlarının biran önce çözülmesi gerektiğini dile getirdi. Bulut, bu noktada günümüzde hala benzer sorunların yaşandığını ve çok fazla şeyin değişmediğini aktardı.

Haberin Devamı

OKUMAYI BEKLEYEN ÇOCUKLAR

Ege’nin cennet gibi bir köşesinden Anadolu’nun uzak bir köyüne sürgün yiyen bir öğretmenin (Talat Bulut) hikayesini anlatan film, yokluk içerisinde okulu, okumayı eğitimi dört gözle bekleyen çocukları da konu ediniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!