MŞÜ Hemşirelik Bölümü Simülasyon Cihazlarına Kavuştu

Güncelleme Tarihi:

MŞÜ Hemşirelik Bölümü Simülasyon Cihazlarına Kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 11:27

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜNE SİMÜLASYON CİHAZLARI ALINDI

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü’nde ‘Klinik Uygulama’ eğitimleri için simülasyon cihazları alındı.
Muş Alparslan Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin "Klinik Uygulama" eğitimleri için alınan simülasyon cihazları için bir tören düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat ve SYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hanifi Körkoca’nın katılımıyla cihazlar kullanıma açıldı. Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Polat, sağlık alanında yetişen gençlere tavsiyelerde bulunarak, sağlık sektöründe iyi yetişen her bir öğrencinin insanlık için büyük fayda anlamına geldiğini ve gençlerin bu bilinçle özveride bulunması gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Polat, mevcut sağlık yüksekokulunun yanı sıra yakında sağlık meslek yüksekokulunun da açılacağı müjdesini verdi.
Törenin sonunda Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hanifi Körkoca, desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Polat’a teşekkür etti.
Törene Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ercan Bursal’ın yanı sıra müdür yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Özmen İstek, Yrd. Doç. Dr. Hasan Tasalı, Yüksekokul Sekreteri Hasan Fahri Tan ve diğer akademik personel katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!