MİY'de hedef 12 maçta 7 galibiyet

Güncelleme Tarihi:

MİYde hedef 12 maçta 7 galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 09:09

MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Ümit Özat, cumartesi günü sahalarında karşılaşacakları Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini belirtirken 12 maçta 7 galibiyet hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda yapılan haftalık çalışma öncesi futbolcularla yaklaşık yarım saat süren bir toplantı yapan Ümit Özat, maçın önemine işaret etti. Antrenmanda futbolcularının son derece istekli ve hırslı olduğu gözlendi.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Ümit Özat, Osmanlıspor maçında iyi oynadıklarını, ancak yeteri kadar mücade edemediklerini, Beşiktaş maçında ise iyi oynamadıklarını ancak iyi mücadele ettiklerini vurgularken şöyle dedi:

"Kayserispor maçından önce, (Kayserispor, Galatasaray, Beşiktaş ve Osmanlıspor maçlarından 6 puan bekliyorum, bunun üstü olursa bal-börek olur) demiştim. Şimdi önümüzde yine 4 maçlık bir periyot var. Bu 4 maçtan da minimum 8 puan almamız gerektiğini düşünüyorum. İnşallah bu 8 puanı alırsak lige yüzde 70 tutunuruz diye düşünüyorum."

Yoğun bir çalışma programı uyguladıklarını Khalili’nin takıma dönmesinin sevindirici olduğunu, Welliton’un da sakatlığının sona ermesiyle takıma katılmasıyla daha da iyi olacaklarına işaret eden Ümit Özat, şöyle devam etti:

"Mersin İdmanyurdu iye mücadale ettiği zaman neler yapabileceğini Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında gösterdi. Önümüzde 12 maç var. En az 6 galibiyet, 2 beraberlik ya da 7 galibiyet almamız gerektiğini biliyoruz. Onun için aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün oyuncularıma şunu ifade ettim. (Bu takımın ligde kalmayacağına inanan kim varsa öğleden sonra gelsin hemen gönderirim) dedim. Bu takımın kalacağına inanmayan, umudu olmayan varsa bizden uzak olsun. Biz bu mücadeleyi son haftaya, son güne kadar vereceğiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!