Minik Öğrencilerden Babalar Günü Kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Minik Öğrencilerden Babalar Günü Kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2015 13:29

ŞEHİT TEĞMEN AYFER GÖK ANAOKULU ZAMBAKLAR SINIFI ÖĞRETMENİ GÜLCAN FİDAN ÖNCÜLÜĞÜNDE BABALAR GÜNÜ’NÜ ERKEN KUTLAYAN 5 YAŞINDAKİ MİNİK ÖĞRENCİLER, OKUL İDARESİ, ÖĞRETMENLER VE SINIF ABLALARININ YARDIMI İLE BABALARINA ÖZEL HEDİYELER YAPTI. OKUL İDARESİ VE SINIF ÖĞRETMENİ TARAFINDAN TEMİN EDİLEN BEYAZ TİŞÖRT ÜZERİNE KENDİ ELLERİNİ ÇİZEN MİNİK ÖĞRENCİLER, TİŞÖRTE ‘EVİMİZİN YIKILMAZ DİREĞİ, CANIM BABACIĞIM’ YAZARAK BABALARININ KARŞISINA ÇIKTI.

Diyarbakır Şehit Teğmen Ayfer Gök Anaokulu Zambaklar sınıfı minik öğrencileri ilk Babalar Günü kutlamalarını yaptı.
Şehit Teğmen Ayfer Gök Anaokulu Zambaklar sınıfı öğretmeni Gülcan Fidan öncülüğünde Babalar Günü’nü erken kutlayan 5 yaşındaki minik öğrenciler, okul idaresi, öğretmenler ve sınıf ablalarının yardımı ile babalarına özel hediyeler yaptı. Okul idaresi ve sınıf öğretmeni tarafından temin edilen beyaz tişört üzerine kendi ellerini çizen minik öğrenciler, tişörte ‘Evimizin yıkılmaz direği, canım babacığım’ yazarak babalarının karşısına çıktı. Minik öğrenciler ayrıca Babalar Günü dolayısıyla sınıflarına gelen babalarına sınıf öğretmeni Gülcan Fidan desteği ile kartondan yaptıkları gömlek, çizdikleri resimler ve birer kalem hediye etti. Minik öğrenciler tarafından yapılan bir birinden güzel ve özel hediyeleri alan babalar çocuklarına sarılarak teşekkür etti.
Zambaklar sınıfında eğitim öğretim gören 16 öğrenci, okulların tatil olması dolayısıyla Babalar Günü etkinliklerini erkene alıp, ders bitiminde okula gelen babalarına büyük bir sürpriz yaptı. Sınıfa girdiklerinde çocuklarının kendileri için giydikleri tişört ve hazırladıkları hediyeleri gören babalar bu özel günü telefonları ile kaydetti. Bu sürpriz karşısında mutlu olan babalar, çocuklarına fikir veren ve hediye hazırlamakta destek sunan sınıf öğretmeni Gülcan Fidan’a da katkılarından dolayı teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!