Mimar Sinan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Minik Öğrencilere Tiyatro Şöleni

Güncelleme Tarihi:

Mimar Sinan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Minik Öğrencilere Tiyatro Şöleni
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2015 16:52

BİLECİK’İN BOZÜYÜK İLÇESİNDE MİMAR SİNAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ GÜLER OĞUZ “MASALLARIN TİYATROLAŞTIRILMASI” ADI ALTINDA YAPTIĞI PROJE ÇALIŞMASI KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİ İLE BİR TİYATRO GÖSTERİSİ HAZIRLANDI.

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Güler Oğuz, “Masalların Tiyatrolaştırılması” adı altında yaptığı proje çalışması kapsamında öğrencileri ile bir tiyatro gösterisi hazırlandı.
Gösteriye Çocuk Gelişimi-Eğitimi Bölümü öğretmenleri Emine Ay ve Sibel Nar destek verdi. 12’nci sınıf Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı, Seramik ve Cam Teknolojileri Alanı öğrencileri ile birlikte hazırlanan “İyilik Ormanı”, “Kırmızı Başlıklı Kız “adlı çocuk oyunları ilçedeki anaokulu, ilkokul 1. ve 2’nci sınıf öğrencilerine izlettirildi. Bozüyük Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gösterimi yapılan tiyatroya yaklaşık 1000 öğrenci katıldı. Oyunları izlemeye gelen Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, Atatürk İlkokulu, Albay İbrahim Çolak İlkokulu, Saffet Şeker İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu,4 Eylül İlkokulu, Şehit Zafer İpek İlköğretim Okulu ve İş Okulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından büyük beğeni gördü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!