Milletvekili Erdoğan, Demokrasi nöbetindekilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Erdoğan, Demokrasi nöbetindekilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2016 16:16

Milletvekili Erdoğan, Demokrasi nöbetindekilerle buluştu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, darbe girişimini protesto edenlerin sürdürdüğü Demokrasi nöbetine katılan binlerce kişiyle bir araya geldi. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada ABD'ye çağrı yaparak FETÖ terör örgütünün ele başının iadesini istedi, idamın getirilmesi için muhalefetten destek istedi.

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz akşamı Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne, demokrasisine, ekonomisine ve bağımsızlığına yönelik gerçekleştirmek istedikleri darbe girişimini püskürten milli irade ülkesine ve demokrasisine sahip çıkmak için demokrasi nöbetini sürdürmeye devam ediyor. Gaziantep'te de 15 Temmuz'dan bu yana süren ve her gece on binlerce kişinin katıldığı demokrasi nöbetleri sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan demokrasi meydanında milli irade nöbeti tutan on binlerle buluştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, FETÖ terör örgütünün iç yüzünü gözler önüne sererek FETÖ'nün bir dolarlık hainlerinin halkın iradesi altında ezildiğini ve ilerleyen süreçte tamamen yok olacaklarını belirterek, idam cezasının getirilmesi için muhalefete de destek çağrısı yaptı. İdam cezasında infazın kurşuna dizme şeklinde gerçekleştirilmesi gerektiğini de belirten Mehmet Erdoğan, muhalefetin desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Demokrasi meydanını dolduran on binlerce insan tek yürek ve tek ses vererek FETÖ Terör Örgütü üyelerine idam taleplerini yeniledi.

Milletvekili Erdoğan, darbe girişiminde bulunan ve üzerlerinden birer dolar çıkan cuntacıların değerinin bir dolar olduğunu belirterek, “Bir dolarlı aşağılık hainler, katiller. Birer dolarların üzerinde biliyorsunuz, bir seri numaraları oluyor ya, o bunların ABD'deki gizli servislere bağlılık numaraları. Allah sizin belanızı verecek alçaklar. Hainler. Siz nasıl secdeye gitti, nasıl Türküm, Müslümanım diyebildiniz. Cebinizdeki Amerikan dolarlarıyla mı? Bunların hepsinin cebinden birer dolar çıkıyor. Bu namussuzların değerleri bir dolar. O bir dolar o kadar kıymetli olmuş ki, TSK'nın subayları yere yatırılırken, alçak içerisindeki hainler ceplerinden çıkarıp, onu gösteriyorlar. Onların şifresi ABD'nin bir doları. Bir dolarlık aşağılıklar, hainler, katiller" dedi.

Mehmet Erdoğan, dolarların üzerindeki seri numaraların ise cuntacıların gizli servislere bağlılık numaralarını olduğunu kaydederek, “Bu adamlar kendilerini nasıl satmışlar. Hepsinin üzerinden birer dolar çıkıyor. Birer dolarların üzerinde biliyorsunuz bir seri numarası oluyor ya, o bunların ABD'deki gizli servislere bağlılık numaraları. Yani T.C. numarasını bırakmış, Amerika'nın kul kölesi olmuş bu köpekler. Bu dolarla bizim kuyumuzu kazmışlar. Darbe olduğu gün, milletimiz elinde cebinde ne kadar dolar varsa götürdü, bozdu ve onlardan vazgeçti" diye konuştu.

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı General Joseph Votel'e de tepki gösteren Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, darbe girişiminin arkasında olanlara yönelik tüm işaretlerin ABD'yi gösterdiğini vurgulayarak şöyle dedi:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi ABD'nin komutanı çıkıp, 'irtibat içerisinde olduğumuz generaller tutuklandı' diyor. Allah sizin belanızı versin. İrtibat içerisinde oldukları generallermiş. Ulan ABD haddini bileceksin, işaretler seni gösteriyor. Sen dünyada sadece bir yerde darbe yapmazsın. O da, orada ABD büyükelçiliği olmadığı için, ABD'nin kendisidir. Dünyanın her tarafına kan biçiyorlar. Suriye'yi, Irak'ı, İslam ülkelerini perişan ettiler. Bütün dertleri Müslümanlarla. Biz bunların karşısında eğilmeyeceğiz. Çünkü İslam'ın son kalesidir Türkiye. Bu kale düşmeyecek, ezilmeyecek. Eyvallah etmeyeceğiz. Özür diliyorlar. Özrünüz geçersiz. ABD Genelkurmay Başkanı geliyor Pazartesi günü. Ben ona diyorum ki, hiç gelme defol git diyorum. Evet Gaziantep milletvekili olarak açık yüreklilikle söylüyorum. Defol ülkene git. Bu ülke işgalcilere eyvallah edecek bir ülke değil. Bizler de ellerinde top tüfek ve tank tutanlara karşı imanımızla baş eden bir milletiz. Tarihimiz Çanakkalelerle, şehitlerin kanı ile dolu:"

Demokrasi meydanlarından yükselen idam sloganlarına dikkat çeken Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan muhalefetin destek vermesi halinde idam kararının çıkartılacağını belirterek kaçan paralelcilere ise cesetlerini alıp, Pensilvanya'ya gitmelerini dile getirerek, "İnşallah, muhalefet dik durursa, bize destek verirse, onların idam kararını çıkaracağız. O alçakları, Anadolu'nun şehitler kanıyla yoğrulmuş toprakları kabul etmez. Onlar alsın cesetlerini Pensilvanya'ya gitsin" dedi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan, hainlik yapanların cezaevlerinde bile rahat durmayacağını belirterek, “Anadolu'm, benim güzel Anadolu'm, tamamen şehitler tepesi olmuş. Bu tepe hiç boş kalmamış, hep şehit vermiş. Nizamı Alem ülküsü için vermiş, İlay-ı Kelimetullah için vermiş, vatanın bütünlüğü için vermiş, mazlum milletleri korumak için vermiş. Bu topraklar üzerine hainlik yapanlara mezar olacak. Bu alçaklar, cezaevinde bile rahat durmazlar. Onların yakalanmayan işbirlikçileri tamamen çekilmişler inlerine. Yavaş yavaş, tekrar saklanmaya başlıyorlar" şeklinde konuştu.

Darbe girişiminin ardından Türkiye'de eylemlerin durduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Bakın darbeye teşebbüs ettikleri hafta Türkiye'de eylemler durdu. Ne DAEŞ eylem yaptı, ne PKK yaptı. Ne oldu da bir hafta sonra tekrar başladılar. Baktılar ki, FETÖ köpeğinin yenilgiye uğradığını gördüler, tekrar maşaları olan PKK'yı meydana saldılar. Uyanık olalım, PKK ne ise DAEŞ odur, DAEŞ ne ise FETÖ, DHKP-C odur. Biz tüm terör örgütlerine karşı dimdik ayaktayız" dedi.

Darbe girişiminde 237 şehit verildiğini ama İslam aleminin istikbalinin kurtarıldığını belirten Erdoğan, “237 şehit verdik ama tüm İslam aleminin, tüm mazlum milletlerin istikbalini kurtardık. Dünya Müslümanlar Birliği darbe girişiminden iki gün sonra toplanarak yaptığı açıklamada, 'Türkiye Müslümanların son bayraktarı, son kalesi’ dedi. Bu kale düşerse, bu mazlum milletlere, bu mazlum Müslümanlara, İslam Dünyası'na kim liderlik yapacak, kim sahip çıkacak' diyorlar. İşimiz çok zor, görevimiz çok büyük. Onun için dik duracağız, asla bunlara müsamaha etmeyeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!