MHP'li kadınlardan anlamlı kampanya

Güncelleme Tarihi:

MHPli kadınlardan anlamlı kampanya
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 11:40

MHP'li kadınlardan anlamlı kampanya

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu'nun başlattığı 'Bir Mont Bir Bot' kampanyası kapsamında alınan ürünler Bolvadin'de ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı.

MHP Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu'nun 'Bir Mont Bir Bot' kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında alınan bot ve montlar Bolvadin'e bağlı Dipev Köyü'nde eğitim gören ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı. Etkinliğe, MHP İl Başkanı Raşit Demirel, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz, Kadın Koordinasyon Kurulu Başkanı Emel Uşaklı, Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu Başkanı Aygül Irmak ve partililer de katıldı.

Kampanya hakkında bilgi veren kampanya sorumlusu Aygül Irmak, "Afyonkarahisar'da kış mevsimi oldukça sert geçiyor. Böyle bir dönemde ihtiyaç sahibi evlatlarımızı soğuktan korumak için kampanya yürüttük. Kampanyamızın sponsoru olan İl Başkanımız Raşit Demirel, Milletvekilimiz Mehmet Parsak, İl Genel Meclis Üyemiz Hamit Çakır, Selcen Muratoğlu Karaer ve tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!