GeriSeyahat Mete-Koena aşkı Hindistan'ı karıştırdı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Mete-Koena aşkı Hindistan'ı karıştırdı

Mete-Koena aşkı Hindistan'ı karıştırdı

Hint sinemasının son dönemde parlayan yıldızlarından Koena Mitra’nın Türk sevgilisi Mete Meral ile el ele yakalanması ülkeyi ayağa kaldırdı

Koena Mitra / Foto Galeri

 

Hollywood'un konuşulan ilişkileri / Foto Galeri

 

Türk manken Mete Meral ile Hint sinemasının gözde yıldızlarından Koena Mitra’nın aşkı Bollywood’u karıştırdı. 2009 başında çıkan aşk söylentilerini yalanlayan genç yıldızın daha sonra Türk sevgilisi ile el ele yakalanması Hint magazin basını tarafından “skandal” olarak nitelendirildi.

 

Bugünlerde Hindistan’ın en çok konuşulan isimlerinden biri olan eski basketbolcu ve manken Mete Meral, yaşadığı aşkı Özlem Ülkü’ye anlattı: Tatil için Hindistan’a gitmiştim. Burada bizi Hintli bir ortak arkadaşımız tanıştırdı. Birbirimizi görür görmez etkilendik. Koena’nın büyüleyici bir gözleri var. Bakar bakmaz etkilendim. 1 yıldır da birlikteyiz.

 

ÜLKENİN EN GÜZEL KADINIYLAYIM

 

Düşününce herkes gibi buna ben de şaşırıyorum hiç aklıma gelmezdi. Orada hayatımın kadınını buldum ve çok mutluyum.İlişkimizde zorluk yok. Yaşanan şey aşk olduğu için hiç zor olmuyor. Yoksa kim o kadar mesafe yol kat eder. Türkiye ile Hindistan arası tam 7 saat sürüyor. Buradan İstanbul 5 bin km. Koena için 5 bin km yol kat ediyorum. Her şey yolunda giderse ben de hayatımın geri kalanını onunla birlikte geçirmek isterim. Hindistan’ın en güzel kadınlarından biriyle birlikteyim.

 

MİTRA'DAN EVLİLİK SİNYALİ

 

26 yaşındaki Mitra “Yılbaşında İlk defa Türkiye’ye gittim. İlişkim hakkında pek konuşmak istemiyorum. Ama hayatımın geri kalanını Mete ile geçirmek istiyorum” ifadesini kullanarak evlilik yolunda ilerlediklerini duyurdu.

 

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER

  

  

   



 

 

False