GeriSeyahat Mehmet Turgut’un tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Mehmet Turgut’un tatil sırları

Mehmet Turgut’un tatil sırları

Fotoğrafçı Mehmet Turgut’a göre seyahat, şehrin koşuşturmacasından, günlük hayat rutininden uzaklaşmak anlamına geliyor.

Avrupa’da en çok Roma, Paris ve Brüksel’e gitmeyi tercih ediyor. Hindistan ve Maldivler’i gördükten sonra şimdi hedefi Uzakdoğu. Sorularımızı Bodrum yolunda cevaplayan Turgut’un favori mekânları şöyle...

BAR

Mövenpick Hotel, İzmir

Gideceğim gece mekânlarını, dinlediğim müzik gruplarının orada sahne alıp almaması belirler. Roxy de tercih ettiklerimden biri. (www.roxy.com.tr)

OTELLER

Mövenpick Hotel, İzmir

“Buraya gittiğim zaman kendimi otelde gibi hissetmiyorum. Daha samimi bir ortamı var. Hizmetten, yemeklerden çok memnunum.” İki kişilik konaklama fiyatı gecelik 93.50 Euro’dan başlıyor.  (moevenpick-hotels.com)

Hilton Downtown Nashville Hotel, Tennessee, ABD

“Bu oteli tercih etmemim öncelikli nedeni, yer aldığı bölgenin country müziğiyle ünlü olması. Otel country müzik yapan barlar ve eğlence mekânlarının da tam ortasında, merkezde yer alıyor.” İki kişi gecelik konaklama fiyatı 229 dolardan başlıyor. (www.nashvillehilton.com)

/images/100/0x0/55eb269ff018fbb8f8ae9830

Kaikias, Bozcaada

“Bozcaada’yı severim. Bu küçük otel de denizin hemen kıyısında. Manzarası çok güzel.” Oda kahvaltı gecelik fiyatı 300 TL’den başlıyor. (www.kaikias.com)

RESTORANLAR

Hayat Meyhanesi
Cihangir

Geleneksel İstanbul mutfağı servis ediliyor. Yemekleri, mezeleri çok çeşitli ve lezzetli. Mutfağı açık ve izlenebilir. (www.hayatcihangir.com)

Adana İl Sınırı
Beyoğlu

Yemek için genelde böyle gürültüsüz ve küçük mekânları tercih ederim. Buranın tüm malzemesi Adana’dan geliyor. Kebaplarını beğeniyorum. (http://adanailsiniri.com)

Zıpkın
Arnavutköy

Balık yiyeceksem favorim burası. Deniz ürünlerinin yanı sıra mezeleri de şahane. (www.zipkin.com.tr)

False