Marmaris'te siyasetçileri biraraya getiren mevlit

Güncelleme Tarihi:

Marmariste siyasetçileri biraraya getiren mevlit
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 10:25

Marmaris'te siyasetçileri biraraya getiren mevlit

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nin turistik Orhaniye Mahallesi'nde, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen mevlit, referandum çalışması yapan AK Parti ve CHP'lileri buluşturdu.

Marmaris kent merkezine 33 kilometre mesafedeki turistik Orhaniye Mahallesi'nde "18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü" kapsamında muhtarlık tarafından yemekli, mevlit düzenlendi. Yeni anayasa ile ilgili referandum çalışması yapan CHP ve Ak Parti yöneticiler de mevlite katıldı. CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen tokalaşarak çalışmalarında birbirilerine başarı diledi. İki partinin temsilcileri kendileri için hazırlanan masaya oturarak önce şehitler adına dua etti, ardından beraber mevlit yemeğinden yedi.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, "Tamamen tesadüfü şekilde denk geldik. Nezaket çerçevesinde karşılıklı tokalaşarak birbirimize başarı diledik. İlçemizde huzur ve güveni bozmadan, demokratik şekilde siyasiler referandum çalışmasını yapmaktadır. Bu örnek rekabet, Türkiye'ye örnek olmalıdır" dedi. AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk de "Tesadüf karşılaşmada medeni insanlar gibi birbirimizin elini sıkarak başarılar diledik. Marmaris'te siyasi temsilciler sağduyulu şekilde referandum çalışmalarını yapmaktadır. Kendilerine başarılar dilerim" dedi.

AKP ve CHP'liler mevlit sonrası kaldıkları yerden referandum çalışmasına devam etti.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), DHA

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!