Mannequin Challenge çılgınlığı

Güncelleme Tarihi:

Mannequin Challenge çılgınlığı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 15:40

Mannequin Challenge çılgınlığı

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - SOSYAL medya üzerinde dünyaya yayılan 'Mannequin Challenge' (donup kalma) etkinliği, Antalya'da bir spor merkezinin üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

İngiliz futbolcu Jamie Vardy'nin İngiltere ve İspanya milli takımları arasında oynanan futbol karşılaşmasında attığı golün ardından sevincini, 'Mannequin Challenge' ile gösterdi. Vardy'nin yeşil sahada başlattığı Mannequin Challenge akımı, bir anda sosyal medyadan tüm dünyaya yayıldı. Bu akıma Antalya'da da bir fitness merkezi ortak oldu. Lara bölgesindeki Awaros GYM'de günlük sporunu gerçekleştiren üyeler, başlarındaki hocalarıyla Mannequin Challenge yaptı. Salondakilerden kimi ağırlık kaldırırken kimi de içeceğini içerken donup kaldı.

Bu tür etkinlikleri üyeleriyle yaparak eğlendiklerini anlatan Awaros GYM kurucusu Tuncay Atasay, "Mannequin Challenge'yi ilk kez Jamie Vardy'in gol sevincinde izledim. Bir anda çığ gibi büyüyen bir akım yarattı. Biz de sosyal medya hesaplarımızda kullanmak üzere bu etkinliği yapmak istedik" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!