Manisa'nın sevilen gazetecisi son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Manisanın sevilen gazetecisi son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 15:25

Manisa'nın sevilen gazetecisi son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

MANİSA'da 1 aydır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren gazeteci, 71 yaşındaki Şemşettin Ziya Evran, son yolculuğuna sevenleri tarafından uğurlandı.   

Manisa'da yaklaşık 25 yıl yerel ve ulusal basında gazetecilik yapan Şemsettin Ziya Evran, yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde bu sabah hayata gözlerini yumdu. Manisa'nın sevilen gazetecisi ve emekli başkomiser Evran için Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Şehzadeler İlçesi Hatuniye Camii'nde tören düzenlendi. Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli müdür yardımcıları, daire müdürleri, basın mensupları ile yakınları katıldı. 71 yaşında vefat eden Şemsettin Ziya Evran, Hatuniye Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kırtık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

KİMDİR?

1968 yılında yerel bir gazetede gazetecilik hayatına başlayan Şemsettin Ziya Evran, 1972 yılına kadar mesleğini sürdürdü. Evran 1972 yılından sonra gazetecilik mesleğine ara vererek 1997 yılına kadar çeşitli illerde başkomiserlik görevi yaptı. 1997 yılında memleketi Manisa'ya geri dönen Evran, gazetecilek mesleğine çeşitli ajanslarda ve ulusal spor gazetelerinde görev alarak devam etti.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!