Manisa Devlet Hastanesi'nde estetik atağı

Güncelleme Tarihi:

Manisa Devlet Hastanesinde estetik atağı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 17:22

Manisa Devlet Hastanesi'nde estetik atağı

Haberin Devamı

MANİSA Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Zafer Ulusan, hastanede tüm estetik operasyonların yapıldığını ve başarılı sonuçlar alındığını belirterek, estetik operasyon yaptırmak isteyenleri hastanelerine davet etti.
Manisa Devlet Hastanesi Başhekimi Zafer Ulusan, hastanede 4 ay önce göreve başlayan Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özlem Akçay ile birlikte toplantı yaptı. Op. Dr. Özlem Akçay, insanların devlet hastanelerinde estetik ameliyatların yapıldığını bilmediğini söyleyerek "Hastanemizde estetik ameliyatlar yapılabiliyor. Hem de olmayan dokuyu yerine koyma tarzı ameliyatlar yapılabiliyor. İnsanlar devlet hastanesinde estetik ameliyat yapıldığını bilmiyor. Özellikle meme, karın, burun, göğüs küçültme, büyütme, karın germe, burun estetiği ameliyatları yapıyoruz. Göğüs büyütme ve küçültmeyi ücretli olarak yapıyoruz. Karın germe ameliyatını hastanın durumu da uygunsa muayene ettikten sonra karar veriyoruz. Rapor çıkartılıp ücretsiz yapılabiliyor. Bunların dışında yüz gençleştirme için botoks ve doku uygulamalarımız var. Zayıflamayla ilgili de bütün vücudu değil de bölgesel amaçlı ameliyatlar gerçekleştiriyoruz. Sırttan, koldan, göbekten, kalçalardan, bacaklardan vücudun hemen her yerinden yağ emme ameliyatı yapabiliyoruz" dedi.
Başhekim Uzm. Dr. Zafer Ulusan da estetik operasyonlar için vatandaşları davet ederek, "Manisa Devlet Hastanesi sağlıkta tüm alanlarda hizmet vermektedir. Bunlardan en önemlilerinden bir tanesi de plastik cerrahidir. Bununla kişinin vücudunda istenmeyen tüm bozuklukları düzelterek istenilen şekle getirebiliyoruz. Hastanemizde tüm plastik cerrahi uygulamaları yapılmaktadır. Gayet başarılı sonuçlar almaktayız. Halkımızı da Manisa Devlet Hastanesi'ne bekliyoruz" diye konuştu.

Nermin UÇTU/MANİSA,(DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!