Maliye Bakanı Şimşek, Batman'da

Güncelleme Tarihi:

Maliye Bakanı Şimşek, Batmanda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2015 14:45

- Bakan Şimşek: - "Bölgede huzur varsa, AK Parti'nin ortaya koyduğu çözüm vizyonu ve çabalar sayesindedir" - "Kürt meselesi, çözüm süreci, huzur, barış, kardeşlik noktasında kimi istismar yapar ama AK Parti, ortaya çözüm ve vizyon koyar. Bu noktada gerekeni yapar"

Haberin Devamı

BATMAN (AA) - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bölgede huzur varsa, AK Parti'nin ortaya koyduğu çözüm vizyonu ve çabalar sayesindedir" dedi.

Şimşek, Batman'ın Sason ilçesindeki okulun konferans salonunda partisince düzenlenen Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'nde, ilk kez kadın kolları kongresine katıldığını, bunun da Sason ilçesine kısmet olduğunu söyledi.

Türkiye'deki her seçimin önemli ama gelecek seçimlerin Türkiye'nin geleceği açısından çok kritik olduğunu ifade eden Şimşek, "Bu nedenle hanım kardeşlerimizin sahadaki çalışmalarını iyi biliyorum. Unutmayın ki Türkiye'de yapılan her hayırlı işte sizin katkınız var" diye konuştu.

AK Parti hükümetleriyle Batman ve Sason'a hizmet olarak yağdıklarını dile getiren Şimşek, eğitim, sağlık ve tarım alanındaki yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

"Kadınlar bu davaya gönül vererek, fedakarlık yaparak, sahada çalışarak aslında kentlerine, ülkeye hatta ülkemiz dışındaki çok geniş coğrafyaya çok büyük katkılar sunuyor" diyen Şimşek, AK Parti hükümetinin bölgenin en önemli sorunu Kürt meselesinin çözümünde bugüne kadar çözüm iradesi ortaya koyan büyük bir hareket olduğunu vurguladı.

Şimşek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Ne diyoruz? Gelin, bu güzel ülkemizde huzur, barış, kardeşlik olsun. Gelin, sorunlarımızı daha çok demokrasi, temel hak ve özgürlük noktasında, kardeşlik hukuku içinde çözelim. Bu konuda da ciddi çaba ve ilerleme var. Bugün bu bölgede ufak tefek kışkırtmalar, provokasyonları bir kenara bırakırsanız, bölgede huzur varsa, AK Parti'nin ortaya koyduğu çözüm vizyonu ve çabalar sayesindedir. Kürt meselesi, çözüm süreci, huzur, barış, kardeşlik noktasında kimi istismar yapar ama AK Parti, ortaya çözüm ve vizyon koyar. Bu noktada gerekeni yapar."

Şimşek, konuşmasının ardından yeniden AK Parti Sason Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Muhsine Bozkurt'a mazbatasını verdi. İlçe Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ayakkabıcılık, halıcılık, peynircilik ve kuaför kurslarını gezen Şimşek, Sason 7. Jandarma Komando Taburu'nda da askerlerle yemek yedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!