Malatyalıların buluşması Yılmaz’ı hayrete düşürdü

Güncelleme Tarihi:

Malatyalıların buluşması Yılmaz’ı hayrete düşürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2010 00:00

Malatya Tanıtım Günleri’ne katılan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, etkinlikte gözlemleriği canlılık ve yoğunluğun kendisini hayrete düşürdüğünü söyledi. Bakan Cevdet Yılmaz, Ankara’da devam eden “Malatya Tanıtım Günleri” etkinliğini ziyaret ederek stantları gezdi. Stantlarda vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, sunulan ikramlardan tattı.

Ünlü sinema sanatçısı Kemal Sunal’ın filmlerinde giydiği kıyafetlerin ve fotoğrafların sergilendiği standı gezen Bakan Yılmaz, Malatya Valisi Ulvi Saran ve AK Parti Milletvekili Öznur Çalık ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, etkinliği gezerken hayretler içinde kaldığını belirterek, daha mütevazi bir program beklediğini, tanıtım günlerinin çok canlı ve yoğun geçtiğini öğrendiğini söyledi.
Etkinlikte Malatya’nın her yöresinin değişik bir kültürünün tanıtıldığını dile getiren Bakan Yılmaz, bu etkinliğin bir ihtiyaç olarak gündeme geldiğini, bu nedenle geç kalınan bir program olduğunu kaydetti. Bakan Yılmaz, “Büyükşehirlerde bu tür etkinliklerin yapılması çok önemli. Ankara’da çok sayıda Malatyalı olduğunu öğrendim. Bu etkinlik hem Malatya dışında yaşayan Malatyalılar hem de tüm insanımız için önemli” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!