Madonna ve Paris Hilton’a Başkent’i beğendirdi

Güncelleme Tarihi:

Madonna ve Paris Hilton’a  Başkent’i  beğendirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2018 15:23

Irına Shayk, Kendall Jenner, Kate Moss, Doutzen Kroes gibi dünyaca ünlü modellerin fotoğraflarını çeken, Madonna tarafından kendisi için özel doğum günü partisi düzenlenen moda fotoğrafçısı Mert Alaş, çocukluğu ve gençlik yıllarının bir bölümünün geçtiği Ankara’ya aile ziyareti için geldi.

Haberin Devamı

Alaş, dört gün boyunca kaldığı Ankara’da instagram hesabından bol bol fotoğraf ve hikâye paylaştı. Ünlü fotoğrafçının paylaşımları, Madonna ve Paris Hilton gibi yıldız isimler tarafından beğenildi ve altına yorum yapıldı. Paris Hilton, Mert Alaş’ın Ulus’taki Atatürk Heykeli’nin önünde paylaştığı fotoğrafın altına ‘Miss you’ yorumunu yaptı. Madonna ise fotoğrafçının Lugal a Luxury Collection Hotel’in odasından yaptığı paylaşıma ‘What a poser’ yorumunda bulundu.

EN İYİ ANKARA TANITIMI

Mert Alaş’ın paylaşımları, rekor sayıda beğeni aldı. Normalde 20 bin ile 30 bin arası beğeni alan Mert Alaş, Ankara paylaşımlarıyla 100 bin beğeniyi aştı. Özellikle Anıtkabir’den paylaştığı fotoğraf 130 binden fazla beğeni ve binlerce yorum aldı. Alaş, annesiyle el ele dolaştığı fotoğrafı, ‘Rocking Ankara with mum* Ankara’nın dağı taşı derim başka bişey demem’ notuyla paylaştı. Hayranları, Ankara’nın daha iyi tanıtımının yapılamayacağı ve tekrar gelmesi gerektiği yönünde yorumlarda bulundu.

Haberin Devamı

Madonna ve Paris Hilton’a  Başkent’i  beğendirdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!