Lüleburgaz'da, Trafik Haftası törenle kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Lüleburgazda, Trafik Haftası törenle kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 12:04

Lüleburgaz'da, Trafik Haftası törenle kutlandı

Haberin Devamı

 

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesinde Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında İnönü Caddesi üzerinde bulunan Eski Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi.

 

Törene 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Serdar Kayaoğlu, Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Cumhuriyet Savcısı Emine Aslı Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ve daire müdürleri katıldı.

Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği Komiser Yardımcısı Hüseyin Düğer günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından okullar arasında düzenlenen ‘Trafik’ konulu şiir yarışmasında birinci olan TEK Ortaokulu 5-B sınıfı öğrencisi Ece Korkmaz kürsüye gelerek birinci seçilen ‘Trafik’ adlı şiirini okudu. Daha sonra okullar arasında düzenlenen ‘Trafik’ konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan Ramazan Yaman Fen Lisesi 9-B sınıfı öğrencisi Figen Kara ‘Son Pişmanlık’ isimli kompozisyonunu okudu. Daha sonra ödül töreni gerçekleşti. Şiir dalında birinci olan Ece Korkmaz kompozisyon dalında birinci seçilen Figen Kara ve resim dalında birinci seçilen İstiklal İlkokulu öğrencisi İlge İzci ödüllerini Piyade Albay Serdar Kayaoğlu’ndan aldılar. Şiir dalında ikinci olan Emrullah Efendi Ortaokulu 6-G sınıfı öğrencisi Sude Erel, kompozisyon dalında ikinci olan Lüleburgaz Anadolu İmam Hatip Lisesi 12-A sınıfı öğrencisi Ceylan Karakuş ve resim dalında ikinci olan Kocasinan İlkokulu 2-E sınıfı öğrencisi Hasan Aydıncı ödüllerini Belediye Başkanı Murat Gerenli’den; şiir dalında üçüncü olan Emrullah Efendi Ortaokulu 6-F sınıfı öğrencisi Senanaz Doğan, kompozisyon dalında üçüncü olan TEK Güzel Sanatlar Lisesi 11-R sınıfı öğrencisi Sena Beste Sert ve resim dalında üçüncü seçilen Bahçelievler İlkokulu 3-D sınıfı öğrencisi Ahmet Emir Akgül ödülünü Cumhuriyet Savcısı Emine Aslı Yıldız’dan aldılar.Açılan stantların gezilmesinden sonra tören sona erdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!