Lüleburgaz itfaiyesinden 'baca yangını' uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Lüleburgaz itfaiyesinden baca yangını uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2017 13:06

Lüleburgaz itfaiyesinden 'baca yangını' uyarısı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz Belediye İtfaiye Müdürlüğü, yaklaşan kış mevsimi öncesinde vatandaşları muhtemel baca yangınları konusunda uyardı.

Baca yangınlarının çok ciddi yangınlara sebebiyet verebileceğinin altını çizen Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürü Ceyhun Akgöl, vatandaşların kış öncesinde kesinlikle baca temizliklerini yaptırmaları gerektiğini belirtti. İtfaiye Müdürü Ceyhun Akgöl baca temizliğinin önemine değinerek, "Özellikle kış mevsiminde yaşanan yangınların büyük bölümünün temizlenmeyen bacalardan kaynaklanıyor. Muhtemel baca yangınlarının yaşanmaması için baca temizliğinin kesinlikle yaptırılması gerekiyor” dedi.

Ev ve işyerlerinde doğalgaz kullanan vatandaşlarla ilgili olarak da konuşan Akgöl, "Zehirlenme olaylarına karşı havalandırma menfezlerinin kesinlikle kapatılmaması gerekmektedir. Doğalgaz kombi bakımlarının düzenli olarak yetkili servislere yaptırılması çok büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızın bu konuda dikkatli olmaya çağırıyoruz” uyarısında bulundu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!