Londra'da 157 metreye çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Londrada 157 metreye çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2011 17:36

Türkiye'de nitelikli ofisle satış rekorları kırıyor

Haberin Devamı

İSTANBUL’da hızla artan ofis talebini karşılamak üzere inşa ettiği nitelikli ofis projelerine odaklanan Ağaoğlu, yurtdışında da ilk gayrimenkul yatırımını yapıyor. Ağaoğlu, Londra'daki projesini, sadece İngilizlere değil, nakit

/images/100/0x0/55eadae6f018fbb8f89b041d
zengini Arap, Rus, Çinli ve Hintlilere satmayı planlıyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bir yandan konut projelerimizle nitelikli konut ihtiyacını karşılarken diğer yandan ofis projelerimize devam edeceğiz" dedi.

TÜRKİYE’de nitelikli konut kavramının mimarı olan ve 'My' konseptli konut projelerinde satış rekorları kıran Ağaoğlu, şimdi de nitelikli ofis kavramını hayata geçirdiği projeleriyle ön plana çıkıyor. İstanbul’da hızla artan ofis talebini karşılamak üzere tasarlayarak inşa ettiği ofis projelerinde de satış rekorları kıran Ağaoğlu, yurtdışında da başarının peşinde... Yurtdışındaki ilk gayrimenkul yatırımını Londra’da Canary Wharf'ta inşa eden Ağaoğlu, 157 ve 122 metrelik iki kulede, 5 yıldızlı otel ve 371 rezidansın yer aldığı bir proje yükseltiyor. Daireleri sadece ekonomik durgunlukla boğuşan İngilizlere değil, nakit zengini Arap, Rus, Çinli ve Hintlilere satmayı planlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, bu projede dümeni de oğlu Alican Ağaoğlu'na bırakıyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bir yandan konut projelerimizle nitelikli konut ihtiyacını karşılarken diğer yandan ofis projelerimize devam edeceğiz. Türkiye'deki ofis standartlarını dünyayla yarışır hale getirmeye kararlıyız" diyor.

http://www.agaoglu.com.tr/

İş hayatında başarı için

Ali Ağaoğlu, Türkiye'nin son yıllardaki gelişmelerle dünya için ekonomik olarak da bir cazibe merkezi haline geldiğini, jeopolitik konumunun hakkını vermeye başladığını belirterek, ofis projelerine yönelmelerinin nedenini şöyle açıkladı: "Günümüzde Türkiye, dünyadaki tüm markaları, tüm üreticileri, tüm siyasileri, yakından ilgilendiren bir ülke. Bu topraklarda doğup büyüyen Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak biz de, gelişen, kalkınan Türkiye’nin

/images/100/0x0/55eadae6f018fbb8f89b041f
standartlarını dünyayla yarışır hale getirmek adına her gün üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyor ve iş hayatında başarı için huzurlu bir çalışma ortamının gerekliliğine inanarak ofis konseptini geliştiriyoruz."

İki proje aynı anda

Ağaoğlu, İstanbul'daki ofis talebini karşılamak için hayata geçirdiği My Prestige, My Office Ataşehir, My Office Gold ve My Office 212 projelerinde de konut sektöründeki başarısını bu alana taşıyor. Ağaoğlu, yaptığı araştırmalar sonucunda modern ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla, hem Basın Ekspres Yolu’nun hem de Maltepe‘nin iş dünyası açısından daha da gelişeceğini düşünerek bu bölgelerde 2 yeni ofis projesini hayata geçiriyor. Basın Ekspres Yolu’nda yer alan "My Office 212" ve Maltepe’de yer alan "My Office Gold" projelerini '10 bin Peşin Ofis Sizin' sloganı ile aynı anda satışa sunan Ağaoğlu, bu kampanyayla 10 bin lira peşinat istiyor, taksitler ise Mayıs 2012'de başlıyor.

1 günde satış rekoru

Ayazma’da yer alan My World Europe Projesi’nde 2 bin konutu 1 haftada satarak rekor kıran Ağaoğlu, kampanya ile 30 Mart'ta satışa sunulan My Office Gold projesini, bir günde tamamen satarak bir rekor daha kırdı. My Office Gold’da yer alan, 52 ofis 570 bin TL ile 8 milyon 550 bin TL arasındaki fiyatlarla alıcı buldu. Ali Ağaoğlu, şunları söyledi: “Ofis projelerimizin satılma hızı nitelikli konut kadar nitelikli ofise de ihtiyaç duyulduğu konusundaki tespitimizin ne kadar doğru olduğunun en belirgin kanıtı. İşadamları, iş yerlerini kendilerine zaman kazandıran, nitelikli hizmetler sunan iş yerlerine uygun fırsatlar arıyorlar. Projeyi bu kadar kısa sürede tüketen yatırımcılara Ağaoğlu markasına duydukları güven nedeniyle teşekkür ediyorum."
/images/100/0x0/55eadae6f018fbb8f89b0421

Haberin Devamı

212'de satışlar devam ediyor

Haberin Devamı

* MY Office 212: Basın Ekspres Yolunda yer alan My Office 212 projesinde satışlar devam ediyor. My Office 212’de 80 ile 8 bin metrekare arasındaki değişik ölçekli ofisler 10 bin TL peşin ödeme ile 246 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplantı salonlarından, CIP Havalimanı Transferine, 24 saat asistan hizmetlerinden tam donanımlı fitness salonuna kadar sunduğu birbirinden özel ve konforlu hizmetlerle iş hayatına prestij kazandıran proje, metro istasyonunun hemen önünde yer alıyor. Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan My Mobilizm Otomobil Paylaşım Sistemi de hizmete sunuluyor. My Mobilizm ile filo yatırımı yapmadan istenen türde araç, günlük ya da saatlik seçeneklerle 7 gün 24 saat kiralanabiliyor.

http://www.myoffice212.com


AĞAOĞLU'NUN DİĞER OFİS PROJELERİ

Haberin Devamı

My Office, ulaşımıyla ön planda

* MY Office: Finans merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Ataşehir'de yer alan My Office, Asya ve Avrupa yakalarındaki iş merkezlerine ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor. 58 metrekareden 3 bin 468 metrekareye kadar değişen A sınıfı ofislerin yer aldığı projede, otellerde bulunan hizmet de sunuluyor. Havaalanına ve trafik arterlerine rahat ulaşım sağlayan projede, yüksek kapasiteli otopark da yer alıyor. İstanbul'un önemli otoban, çevreyolu TEM, E-5 karayoluna hızlı ve direk ulaşım imkanı bulunan proje, iş merkezi bölgesine (CBD) kısa sürüş mesafesinde. Yürüme mesafesi içinde birden fazla toplu taşıma durağı bulunuyor. My Office'de ofisler kısa sürede tükenmişti.

/images/100/0x0/55eadae6f018fbb8f89b0423

Haberin Devamı


Ataşehir'e tam hizmet projesi

* MY Prestige: Ataşehir’e nitelikli ofis konseptini My Prestige'de büyüklükleri 70 metrekareden 358 metrekareye kadar çeşitlilik gösteren toplam 122 adet, 4 ayrı tipte ofis modeli bulunuyor. My Prestige’de yer alan tüm ofisler profesyonel düzeyde çok amaçlı toplantı salonları, 7/24 çalışan call-center, vale parking, kuru temizleme, çiçek bakım, mobil kuaför, 7/24 acil sağlık servisi, lounge, restoran, eğitim ve danışmanlık servisleri, 7/24 güvenlik sistemi ve housekeeping gibi hizmetlerden yararlanabiliyor. My Prestige Ataşehir, çatısında kurulan Heliport’un yanı sıra helikopter kiralama ve CIP havaalanı transferini de ek bir hizmet olarak sakinlerine sunuyor. Ağaoğlu’nun konut projelerinde sunduğu “Satış Sonrası Ömür Boyu Hizmet” anlayışı, ofis projelerinde de geçerli olacak. My Prestige'deki ofisler de tükendi.

Haberin Devamı


Bir günde tamamı satıldı

* MY Office Gold: Maltepe'de bulunan, 2 bin 965 metrekarelik parsel üzerinde yükselen proje, E-5 karayolu üzerinde olup, diğer taraftan yeni metro hattı iniş çıkış istasyonunun da hemen yakınında yer alacak. Toplam 18 katlı, 2 ticari alan ve 50 ofis mahali içeren bu yapı, 23 bin 215 metrekare alanda inşa ediliyor. Giriş katında 5 yıldızlı bir otel lobisinin tüm olanakları mevcut olan projede ofis ve ticari alanların girişleri birbirinden bağımsız olarak planlandı. Ayrıca binaya hizmet edecek şekilde 4 bodrum katında 9 bin 200 metrekare kapalı otopark alanı yer alacak. My Mobilizm Otomobil Paylaşım Sistemi de yer alacak. Projenin satışları, 1 günde tamamlandı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!