Lider ‘Paşa’nın konuğu

Güncelleme Tarihi:

Lider ‘Paşa’nın konuğu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2013 01:05

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grubun zirvesinde bulunan Ankaragücü, 10. hafta maçında deplasmanda Bayrampaşa ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Fikstür gereği 5 maçın ikisinde Ankara takımları ile karşılaştığı için yaklaşık bir aydır dış sahada maç oynamayan sarı-lacivertliler, bugün İstanbul deplasmanında 3 puan kovalayacak.
Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak mücadeleyi Ali Karatutlu yönetecek.
Başkent ekibinin Teknik Direktörü Hayati Soydaş, 5 maçta 5 galibiyet hedeflerine ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtip, “Bu seriyi sürdürmek hedefindeyiz. Son hafta maçlarının ardından zirve yarışında rakiplerimizle olan puan farkını biraz daha açtık. Kayıpsız dönüp, önümüze güvenle bakmak istiyoruz” dedi.
150 TARAFTARA İZİN ÇIKTI
Ankaragücü yönetimi, Bayrampaşaspor maçını sadece 150 sarı-lacivertli taraftarın izleyebileceğini açıkladı. Yönetim tarafından yapılan açıklamada, “3 Kasım 2013 Pazar günü saat 13.30’da Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda oynanacak olan Bayrampaşa-MKE Ankaragücü müsabakası ile ilgili, ev sahibi kulüp ile yapılan görüşmeler neticesinde, taraftarlarımıza 150 kişilik yer tahsis edileceği bildirilmiştir” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!