Lanvin for H&M

Güncelleme Tarihi:

Lanvin for H&M
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2010 12:43

Moda devi Lanvin’nin H&M için hazırladığı koleksiyon İstanbul’da.

Haberin Devamı

Lanvin’in H&M için yarattığı özel koleksiyon 23 Kasım’da mağazaya geldiğinde Lanvin’in kusursuz ruhu dünya çapındaki 200 mağazada herkes için hazır olacak. Kadınlar için, nefes kesici kesim ve neşeli renklere sahip elbiseler kadar Parizyen ışıltısı doluparçalar ve yaşama sevinci dolu oyuncu aksesuarlar yer alıyor. Erkekler için ise, günlük giyim için smokinler ve yepyeni bir spor görünüm kazandıran koşu pantolonlarıyla beraber yenilenmiş, imrendirici klasiklerden oluşan yepyeni bir gardrop.

“Bugün lüksün anlamı nedir? Lüks aynı zamanda hem özel hem de demokratik olabilir mi? Lüksün özünü daha geniş bir kitleye nasıl anlatabiliriz? Çevremizdeki dünya hızla değişiyor ve kendimi bu soruları daha fazla sorarken buluyorum. Tasarımcının işleri genellikle az sayıda insan için dikilir, ama H&M için yapılan koleksiyon lüks rüyasını daha geniş kitlelere anlatmak içindi. Bu benim için neredeyse okula dönmek gibiydi.” Alber Elbaz, Lanvin sanat yönetmeni.

Haberin Devamı

Lanvin’in H&M için hazırladığı kadın koleksiyonundaki her elbise, üzerinde tek başına çalışılması gereken eşsiz bir tasarım. Lanvin; desenin enerjisi, kesim ve büzgülere uyan büyük çiçek desenli mini elbiselerle adeta başkaldırıyor. Lanvin’in erkek giyim tasarımcısı Lucas Ossendrijver tarafından yaratılan erkek giyim koleksiyonu, imrendirici parçalardan oluşan bir gardrop yaratmak için geleneksel kodlamaları 21. yüzyılın ihtiyaçlarıyla birleştiriyor. Smokin, özellikle de rahat kesimi ve ona uyumlu ipek dokumalı işlenmiş koşu pantolonlarıyla birlikte günlük giyim unsuru gibi ele alınmış.

Türkiye’de de bu özel koleksiyon 23 Kasım Salı günü saat 10:00’da Forum İstanbul mağazasında olacak. Büyük ilgi beklendiğiden tüm müşteriler için en iyi servisi sağlayabilmek adına bir kuyruk sistemi geliştirilmiş. Sırada bekleyen ilk 200 kişi üzerinde bu özel bölümden alışveriş yapabilecekleri saat aralığı olacak. Alışveriş merkezi erkenden sırada bekleyenler için kapılarını saat 08:00’de açacagını bildirdi.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!