KUTLU’DAN HODRİ MEYDAN

Güncelleme Tarihi:

KUTLU’DAN HODRİ MEYDAN
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2012 02:02

Ankaragücü Teknik Direktörü, görevdeyken yaptığı bir çağrıyı tekrarladı ve “Ankaragücü’nün son 15 yılı incelensin” cümlesiyle sarı lacivertli son 7 başkana “Hodri meydan” dedi.

Haberin Devamı

Başkan Ahlat ile Teknik Direktör Kutlu arasındaki polemik sürüyor.

Kutlu’nun kastettiği 15 yıllık dönemde Cemal Aydın, Serdar Özersin, Cengiz Topel Yıldırım, Ahmet Gökçek, Sami Altınyuva, İlyas Ertan Sümer ve son Başkan Bent Ahlat görev yaptı.

ANKARAGÜCÜ’nde Başkan Beht Ahlat ile eski Teknik Direktör Hakan Kutlu arasında yaşanan sözlü savaş, farklı bir boyuta taşındı. Kutlu, görevdeyken yaptığı bir çağrıyı tekrarladı ve o dönemde eski Başkan Cemal Aydın’dan tepki gördüğü, “Ankaragücü’nün son 15 yılı incelensin” cümlesiyle sarı lacivertli son 7 başkana “Hodri meydan” dedi.
“Ankaragücü Başkanlık koltuğuna oturtulmuş zat” diye nitelediği Bent Ahlat ile son dönemde büyük bir polemiğe giren, Ahlat’ın “Ankaragücü’nde görev yapmış şahıs” diye karşılık verdiği Kutlu, sarı lacivertli kulüpten 10 trilyon kazandığı iddia edip, Ankaragücü gündemine zorla girmekle itham eden Mevcut Başkan’a yazılı bir açıklamayla cevap verdi.

Haberin Devamı

Aldığımın fazlasını dönemin başkanına sorsunlar

Teknik Direktör Kutlu kazancıyla ilgili, spekülasyon yapıldığını ancak aldığı tüm paranın banka kayıtlarında olduğunu dile getirerek, “Eğer benim 10 trilyon kazandığımı iddia ediyorsa, kazandığımın çok üstünde olan bu paranın farkının nereye gittiğini de dönemin başkanı ve yöneticilerine sorsun” diye konuştu.
Kutlu açıklamasının ikinci bölümünde, geçtiğimiz sezon yaptığı Teknik Direktörlüğü sırasında 102 yıllık kulübün yaşadığı sıkıntıların sorumlularının bulunmasına ilişkin bir röportajında dile getirip, daha sonra Başbakan Erdoğan’a ilettiği, “Ankaragücü’nün son 15 yılı mali açıdan araştırılsın” isteğini bir kez daha yineledi. Bu kapsamda Cemal Aydın’dan başlayıp, Serdar Özersin, Cengiz Topel Yıldırım, Ahmet Gökçek, Sami Altınyuva, İlyas Ertan Sümer ve Bent Ahlat’ın görev dönemlerinin incelenmesini talep etti.

Koltukta oturanların kime hizmet ettiği ortada

Ankaragücü eski Teknik Direktörü Hakan Kutlu’nun açıklaması şöyle:
“Ankaragücü başkanı olan zat’ın yapması gereken bir çok iş varken, benim üzerimden gündeme gelme ve prim yapma çabalarını üzülerek takip etmekteyim.
Ankaragücü’ne hizmet etmek için o koltuğuna oturanların, kime hizmet ettikleri de çok açık ortadır. Verdiği sözleri unutan, yapamayan Ankaragücü Başkanı olan zat, sürekli gündemi değiştirmenın yolunu aramaktadır. Benim hem futbolcu hemde antrenör olarak Ankaragücü’ne yaptığım hizmetler ortadır. Arşivlere girip bakması ve hafızasını tazelemesi yeterli olacaktır.
Benim 10 trilyon kazandığımı iddia eden bu zat, hemen hesaplara girsin ve kulübün bana resmi yollarla yaptığı ödemeleri çıkartsın. Banka kanalıya kulüpten bana yapılan ödemeler, bana aittir. Bu ücretin, 10 trilyonu bulması mumkün değildir. Eğer bankadan gelen para ile 10 trilyon arasında fark varsa, bu fark dönemin Başkanı ve yönetim kurulu üyesi olan Mehmet Ural’a sorulsun.”

Haberin Devamı

Haksız kazanç sağlayan varsa ortaya çıksın

“Görev başında iken o dönem yaptığım çağrıyı, bir kez daha tekrar ediyorum. Ankaragücü’nün son 15 yılına ait hesapların incelenmesi için savcılığa ve gerekli makamlara suç duyurusunda bulunun. Son 15 yıl boyunca Ankaragücü’nde Başkanlık, yöneticilik yapmış ve profesyonel olarak çalışan, ben dahil, herkesin mal varlığı araştırılsın. Hodri meydan. Tüm bunları yapın, her şey ortaya çıksın. Ankaragücü’ne yapacağınız en büyük iyilik, bu olacaktır. Ankaragücü üzerinden haksız kazanç sağlayanlar varsa, ortaya çıksın. Acele edin ki, mali hesaplarda zaman aşımı olmasın. Bunu yapacak yureğiniz ve cesaretiniz yoksa da susun ve bulunduğunuz makamı, hemen terk edin.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!