Kurs müdürünün yüzünü ısıran Yücel: Hamile eşime vurdular

Güncelleme Tarihi:

Kurs müdürünün yüzünü ısıran Yücel: Hamile eşime vurdular
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 15:42

Kurs müdürünün yüzünü ısıran Yücel: Hamile eşime vurdular

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da direksiyon sınavında başarısız olduğu gerekçesiyle tartıştığı kurs müdürü Nazmi Acan'ı yüzünden ısırarak yaralayan Muhammet Yücel, kurs görevlilerinin hamile eşini darp ettiğini, olayların da bu nedenle çıktığını söyledi.

Kepez İlçesi, Kuzeyyaka Mahallesi'ndeki Şelale Sürücü Kursu'nda ehliyet almak için kursa giden Muhammet Yücel, yazılı sınavı geçtikten sonra direksiyon sınavına girdi. Aracı park edemediği gerekçesiyle Muhammet Yücel, direksiyon sınavını geçemedi. Sınavda görevli öğretmenlere itiraz eden Muhammet Yücel, gözetmenlerle birlikte sürücü kursuna gitti. Muhammet Yücel ve sürücü kursu görevlileri arasından tartışma çıktı. Bu sırada direksiyon öğretmeni Hamide D., çıkan tartışma nedeniyle olay yerinde uzaklaşarak aracına binmek istedi.

İddiaya göre Hamide D., bu sırada Muhammet Yücel'in eşi 6.5 hamile Sema Gencer Yücel'i iterek düşürdü. Çıkan

arbede sırasında Muhammet Yücel, kendisine müdahale eden kursun müdürü Nazmi Acan'ın yüzünü ısırıp yaraladı.

Nazmi Acan Sema Yazar Semt Polikliniği'nde tedavi olurken, taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

MUHAMMET YÜCEL OLAYI ANLATTI

Muhammet Yücel, Aralık 2015'te Şelale Sürücü Kursu'na ehliyet almak için kayıt yaptığını, Şubat 2016'da yapılan yazılı sınavı geçerek direksiyon sınavına girmeye hak kazandığını söyledi. İlk direksiyon sınavında aracın tekeri kaldırıma temas ettiği için başarısız sayıldığını ifade eden Yücel, "30 Nisan'da ikinci sınava girdim. Parkuru tamamlayıp aracı park ettim. Ancak gözlemciler başarılı olup olamadığım konusunda kararsız kaldı. Ben de itiraz ettim. Bunun üzerine sürücü kursuna gittik. İtirazımı sürdürünce kursta bana, 'İtiraza devam edersen 2 yıl boyunca hiçbir yerde ehliyet sınavına giremezsiz' dediler. Beni bu şekilde tehdit ettiler" diye konuştu.,

"EŞİMİ DARP ETTİLER" İDDİASI

Gözetmen ve öğretmenlere itirazda bulunmaya devam ettiğini kaydeden Muhammet Yücel, "Tartışmanın büyümesi üzerine Hamide D., kaçıp aracına binmek istedi. Sanki ben öğretmene vurmuşun gibi bir algı oluştu ve kurs görevlileri üzerime yürüdü. Ortalık karıştı. Daha önce tanımadığım adını sonradan öğrendiğim kurs müdürü Nazmi Acan geldi. Beni itti. Ben de onu ittim. Tesadüfen olay yerinden geçen eşim bizi ayırmak için araya girdi. Nazmi Acan, hamile olan eşimin karnına tekme attı. Hamide D. de aracına binmeye çalışırken eşimi itip düşürdü. Kurs görevlileri ellerimi tuttu, boğazımı sıktılar. Ben de kendimi korumaya çalışırken Nazmi Acan'ın yüzünü ısırdım" diye konuştu.

Sema Gencer Yücel ise tesadüfen olay yerinden geçerken kavgayı gördüğünü, ayırmaya çalışırken darp edildiğini söyledi. Karnına tekme aldığını ifade eden Yücel, 2 gün hastanede gözetim altından tutulduğunu ifade etti. Yücel çifti, kurs müdüründen şikayetçi olduklarını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!