Koshim’de Vatandaş Odaklı Hizmet Artarak Devam Edecek

Güncelleme Tarihi:

Koshim’de Vatandaş Odaklı Hizmet Artarak Devam Edecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 14:36

KONYAALTI KOSHİM , KONYAALTI İLÇESİ'NDE VATANDAŞ ODAKLI HİZMETİNİ ARTIRARAK DEVAM ETTİRECEK

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, KOSHİM hizmetlerine vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiğini belirterek, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM)’nde incelemelerde bulundu. Bünyesinde Gıda ve Giyim Bankası, Engelli Merkezi, Beslenme ve Diyet Bölümü, Aile Danışma Merkezi ve Evde Bakım Servisi, Kütüphane gibi birimleri bulunduran KOSHİM’i gezen Başkan Böcek, personel ile bir toplantı yaparak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Muhittin Böcek, KOSHİM hizmetlerinin vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni topladığını söyledi.
Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirdiklerini ve tüm sosyal hizmetleri KOSHİM ile tek çatı altında toplandıklarını dile getiren Başkan Böcek; “2 diyetisyen, 1 pedagog, 2 hemşire, 1 sosyal hizmet uzmanı ve diğer personellerimiz ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Gıda ve Giyim Bankası’nda maddi anlamda yardıma ihtiyacı olduğu resmi kurumlarca belirlenen kişilere gıda ve giyim yardımı yapıyoruz. Aile Danışma Merkezi’nde uzman pedagog eşliğinde bireylerin ve ailelerin yaşam kalitesini yükseltmek için ücretsiz danışmanlık ve seminer veriyoruz.” dedi.
KOSHİM hizmetleri hakkın bilgi veren Başkan Böcek, konuşmasında şunlara değindi: “Beslenme ve Diyet bölümünde vatandaşlarımız randevu alarak sağlıklı beslenme konusunda uzmanlarımız tarafından bilgilendiriliyor. Evde Bakım Hizmetimiz ile bölgemizde yaşayan 65 yaş üstü kimselere ve engelli kişilerin enjeksiyon, serum, pansuman işlemleri ile hastane ulaşımlarını sağlanıyoruz. Kütüphanemiz de ise öğrencilerimiz kitap okuyarak, ödevleri ile ilgili araştırmalar yapıyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!