Konyaaltı’nda Kardeşlerin Kitap Sevgisi

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı’nda Kardeşlerin Kitap Sevgisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2015 17:03

KONYAALTI İLÇESİ'NDE OTURAN İREM,ABDULKADİR,ARDA VE SERKAN ÜNER KARDEŞLER, KOSHİM BÜNYESİNDE HİZMET VEREN KÜTÜPHANENİN MÜDAVİMİ OLDULAR.

6.Konyaaltı Kitap Fuarı’nın hazırlıklarını sürdüren Konyaaltı Belediyesi, KOSHİM bünyesinde hizmet veren kütüphane ile de kitap sevgisini aşılamak istiyor. Kitap konusundaki çalışmalar ise meyvesini veriyor. Küpühanenin müdavimleri arasında yaşları 14 ile 8 arasında değişen dürt kardeş te bulunuyor.
9-18 Ekim günleri arasında gerçekleştirilecek olan 6.Konyaaltı Kitap Fuarı’yla 7’den 70’e herkese kitap sevgisini aşılamak istediklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) bünyesinde hizmet veren kütüphane ve teknoloji sınıfıyla da özellikle öğrencilerin yaz döneminde eğitimden kopmalarını istemediklerini söyledi.
Bunun en güzel örneğini ise ilk kez kütüphanede zaman geçiren İrem Üner veriyor. 6 yaşında ki Abdullah Kadir Üner, 8 yaşında Arda Üner ve 14 yaşında ki Serkan Şahin Üner kardeşleriyle birlikte KOSHİM kütüphanesine gelen İrem Üner, ilk kez kütüphanede kitap okuduklarını ve bunun kendileri için çok güzel bir deneyim olduğunu söyledi. Konyaaltı Belediyesi’nin teknoloji sınıfı ve kütüphanesinden gün boyu ücretsiz faydalandıklarını dile getiren İrem Üner, Prenses Okulu kitabının iki serisini bir günde bitirdiğini kaydetti. Kardeşleriyle birlikte kitap okumaktan büyük keyif aldığını dile getiren Üner, kitap okumayı alışkanlık edinip yaşamı boyunca sürdürmek istediğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!