Konyaaltı Belediyespor, Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Belediyespor, Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2015 11:51

ANTALYA BÖLGESEL LİG TAKIMLARINDAN KONYAALTI BELEDİYESPOR,YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI BURDUR'DA SÜRDÜRÜYOR

Antalya Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Konyaaltı Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Burdur Tefenni’de kampa giren yeşil beyazlı ekip, sezona iddialı hazırlanıyor.
Antalya Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’nin güçlü ekiplerinden Konyaaltı Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Burdur Tefenni’de sürdürüyor. 16 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek olan kamp sürecini yoğun antremin programıyla geçiren yeşil beyazlı ekip, yeni sezonda başarı çıtasını yükseltmek istiyor. Konyaaltı Belediyespor Teknik Direktör Aydın Çayır, Yardımcı Antrenör Soner Kıldıran, Core Antrenör Burak Ayvaz, Kaleci Antrenör Erkan Özden eşliğinde hazırlıklarını sürdüren Konyaaltı Belediyespor, sezona iddialı hazırlanıyor.
Sabah kros, akşam taktik antrenman çalışan yeşil beyazlılar ağırlık ve fitnıs idmanı ile güç depoluyor. Geçtiğimiz sezon, 11 gruptan oluşan BA Ligi’nin 7’nci grubunda mücadele eden ve sezonu 5’inci sırada tamamlayan Konyaaltı Belediyespor, şampiyonluk istiyor.
Yeni sezonda Konyaaltı Belediyespor’a güvendiğini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Futbolcularımız ve teknik heyetimiz yeni sezondan emin. Takımımız yeni sezon hazırlıklarını Burdur’un Tefenni İlçesi’nde sürdürüyor. Mevcut kadromuzu koruyarak, yeni takviyeler ile güzel bir takım oluşturduk. Antalya Bölgesel Amatör Ligi’nde geçtiğimiz yıl önemli başarılar elde eden Takımız, inanıyorum ki yeni sezonda çok daha iddialı sonuçlara imza atacak.” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!