Konyaaltı Belediyespor şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Belediyespor şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2018 14:01

Konyaaltı Belediyespor şampiyon

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör Lig Play-Off grubunda mücadele eden Konyaaltı Belediyespor, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Konyaaltı Belediyespor, Antalya Süper Amatör Lig Play-Off grubunda şampiyon oldu. Kestel Belediyespor, Korkuteli Belediyespor, Finike Belediyespor, Kınıkspor ve Muratpaşa Belediyespor'un yer aldığı grupta mücadele eden Konyaaltı Belediyespor, son maçında Korkuteli Belediyespor'u 4-0 yenerek ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 10 maçlık Play-Off grubunda oynadığı 8 maçı da kazanan Konyaaltı Belediyespor, gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmeye hak kazandı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, futbolcusundan teknik kadrosuna kadar şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Böcek, “Sezon başında çok güzel bir kadro kurduk. Futbolcularımız ve teknik ekibimiz bu şampiyonluğa inandı. Hak ettiğimiz bir şampiyonluğu kazandık. Bir sezon sonra tekrar Bölgesel Amatör Lige yükselmekten dolayı mutluyuz. Takımımız ilerleyen zamanlarda daha iyi yerlere gelecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!