Konyaaltı Belediyesi'nin yeni kreşinde kayıt dönemi

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Belediyesinin yeni kreşinde kayıt dönemi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 15:34

Konyaaltı Belediyesi'nin yeni kreşinde kayıt dönemi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi, nisan ayının ilk haftasında hizmete açılacak çocuk kreşi için öğrenci kayıtları almaya başladı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla ilçede inşasına başlanılan belediyeye ait ikinci kreşin nisan ayında hizmete açılacağı duyuruldu. 3 anaokulu ve bir çocuk kreş ile okul öncesi eğitime destek veren Konyaaltı Belediyesi, Gürsu Mahallesi'nde ikinci kreş için öğrenci kayıtlarına başladı.

128 öğrenci kapasiteli, 3-6 yaş arası çocuklara hizmet verecek olan kreş, 8 sınıftan oluşuyor. Modern şekilde projelendirilen kreş için öğrenci kaydı yaptırmak isteyen vatandaşların Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekiyor. Kontenjanla sınırlı olan kreşe kayıt için 7 adet vesikalık fotoğraf, öğrencinin ve velisinin nüfus cüzdan sureti, öğrenci sağlık raporu, öğrenci aşı kartı fotokopisi, ikametgah belgesi, gaita ve boğaz kültürü sonuçları isteniyor.

Şehit Teğmen Ayfer Gök, Alper Duru Anaokulu, Uncuali Anaokulu ile bölgeye üç anaokulu kazandırdıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz yıl hizmete açtıkları Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi ile birlikte bu yılda ikinci çocuk kreşini hizmete açacaklarını söyledi. "Çocuklarımızın eğitimine önem veriyoruz" diyen Başkan Böcek, kreşin hayırlı olması dileğinde bulundu.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!