Konut yapı kooperatiflerinin sorunları görüşüldü

Güncelleme Tarihi:

Konut yapı kooperatiflerinin sorunları görüşüldü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2018 10:32

Konut yapı kooperatiflerinin sorunları görüşüldü

Haberin Devamı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- İSKENDERUN Ticaret ve Sanayi Odası’nda(İTSO) ‘Konut Yapı Kooperatiflerin sorunları ve çözüm önerileri’ konulu toplantı düzenlendi.
Hatay Çevre ve Şehircilik müdürlüğü inşaat Teknikeri Celal Erol ve  Enerji-Sa Toroslar Adana Genel Müdürlük Takım Yöneticisi Serçin Murat Aksoy, İTSO’da Konut yapı kooperatif grubunda faaliyet gösteren üyeler katıldı.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da toplantıda yaptığı konuşmasında; “Sorunların çözümü noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Elektrik kesintileri başta olmak üzere kooperatiflerimizin de sorunlarını da sürekli gündeme getirdik. Ankara’da en yetkili birimlere konunun önemini anlattık, sorunları bildirdik. Önemli mesafeler aldığımızı düşünüyorum" dedi.
Toplantıda, Hatay Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nü temsil eden Celal Erol ve  Enerji-Sa Toroslar  Adana Genel Müdürlük Takım Yöneticisi Serçin Murat Aksoy, katılımcılara konutlar ve kooperatiflerin yanı sıra elektik kesintileri, trafoların yenilenmesi, alt yapı çalışmaları ve mevzuatlar ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!