Konut projelerinde yeni fırsatlar öne çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Konut projelerinde yeni  fırsatlar öne çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2012 17:38

GAYRİMENKUL kuruluşları, uygulamaya koyacakları yeni projelerle bahar ve yaz aylarındaki hareketlilikten pay almayı hedefliyor. Sektörün en canlı dönemlerinden biri olan ilkbahar ve yaz aylarında yeni projeleriyle girmeyi hedefleyen kuruluşlar, konutta bekleyen yurtiçi talepten pay almak istiyor.

Haberin Devamı

   

KONUT üreticilerinin uyguladığı kampanyalarda faizler yüzde 1’in altına düştü, vadeler de 5 ile 10 yıl arasında değişti. Konut alanların yüzde 70’inin 6 ile 10 yıl arasındaki vadelere yönelmesi, gayrimenkul kuruluşlarını vadeleri uzatıp, faizleri düşüren kampanyalara yöneltiyor.

200 MILYON LIRA YATIRDI, 35’İNCİ SOKAK PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

İZMİR’de inşaatı devam eden, BREEAM Sertifikalı konut projesi 35.Sokak’ın ilk etap satışlarının yüzde 60’ı tamamlandı. Türkiye’nin çelik yapı sistemi ile inşa edilen en büyük konut projesi olan 35. Sokak, tüm Türkiye’den yoğun talep görüyor.

TÜRKİYE’yi çelik yapı sistemleri ile tanıştıran Akşan Yapı tarafından, İzmir’de inşaatına başlanan 35. Sokak’ın ilk etabında bulunan konutların yüzde 60’ı satıldı. 555 adet konutu içeren 35. Sokak’ta; 1+1 bahçeli evler, 2+1 daireler, 2+1 bahçe dubleksleri, 3+1 sıra evler, 3+1 bahçe dubleksleri ve 4+1 avlulu evler olmak üzere toplam 6 tip konut seçeneği bulunuyor. Konut seçeneklerinin metrekare büyüklükleri ise 81 metrekare ile 272 metrekare arasında değişiyor.

Başlangıç fiyatları

Proje büyüklüğünün 200 milyon TL olduğu 35. Sokak’ta 1+1 daire fiyatları 199 bin TL’den başlarken 4+1 avlulu evlerin fiyatları 533 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bahçeli konutlar

35. Sokak’ın ilk etap satışlarından son derece memnun olduğunu belirten Akşan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şimşek, şöyle konuştu: “35. Sokak’ta, konut sahibi olmak isteyenlere birçok avantajı bir arada sunuyoruz. Türkiye’nin çelik yapı sistemi ile inşa edilen en büyük konut projesi 35. Sokak’ta daire fiyatına bahçeli konut sahibi olmak mümkün. Şehir hayatından kopmadan bahçeli ev sakinliğini yaşamak isteyenler için 35. Sokak ideal bir proje oldu. Diğer taraftan fiyatlarımız İstanbul ile kıyaslandığında çok cazip bir tablo çiziyor. Gayrimenkul sektöründe yükselen bir grafik izleyen İzmir’de bulunan projemiz, satışa sunulduğu günden bugüne kadar İzmir’e sağladığı katkılarla da kentsel dönüşüm için örnek proje konumuna geldi. Bütün bu özellikleri ile 35. Sokak tüm Türkiye’den büyük ilgi görüyor.”

Haberin Devamı

ÇELİĞİN YÜZDE 90’I GERİDÖNÜŞÜME UYGUN

Haberin Devamı

35.Sokak’ta kullanılan 3 bin 600 ton çeliğin yüzde 90’nı geridönüştürülebilir özellikte. Proje, minimum inşaat atığıyla çevreye verilecek zararı ortadan kaldırarak, gelecek için daha yaşanabilir bir çevre vaadediyor. Öte yandan, Türkiye’de ilk defa kullanılan solar elektrik enerjisi sistemiyle yılda 400 bin kWh elektrik üreterek 290 ton daha az karbon salımı gerçekleştirmesi hedefleniyor.

SOSYAL ALANLARDA NELER VAR

YATLAŞIK 95 dönüm yeşil alanıyla 35. Sokak, yaşamınızın her anında doğayı doya doya tatmanıza olanak tanıyor. Sürdürülebilir yaşam konseptiyle doğa dostu çözümler sunan 35. Sokak, 1350 metrekarelik spor merkezi, basketbol sahası, tenis kortu, fitness salonu, spa salonu, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, iki adet açık yarı olimpik havuz, bir adet yarı kapalı yarı olimpik havuz, kreş, kütüphane, organik sebze ve meyve bahçeleri manavını bünyesinde barındırıyor. Konutların altında bulunan 940 araçlık kapalı otopark da yer alıyor.

Haberin Devamı

35. SOKAK NASIL İNŞA EDİLİYOR

YAPISAL çelik sistemleriyle inşa edilen 35. Sokak’ta çeliğin gücü kullanılıyor. Bilindiği gibi yapısal çelik sistemi, tüm duvarların döşeme ile birlikte taşıyıcı özellikte olduğu ve galvanize çelikten soğuk şekillendirme yöntemi ile üretilen yapı türüdür. Fabrikada modern makinelerle kontrol ve denetim altında üretilen çelik taşıyıcı sistem elemanları, korunaklı bir şekilde inşaat sahasına getirilip monte ediliyor. Yapısal çelik sistemleri, gelecek nesillere duyarlı, evrene saygılı ve öncü çevreci kimliği ile yaşama değer katıyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ (www.otuzbesincisokak.com)

Atakent 3’te faizler yüzde 1’in altına düştü

Haberin Devamı

AVRUPA Konutları Atakent 3 Projesi’nde, konut kredisi faiz oranını yüzde 1’in altına çekti. Temmuz ayında başlayacak olan teslimatlar öncesinde projede satışlar yüzde 0.80’den başlayan faiz oranlarıyla devam ediyor.

KONUT sektöründe yeni projelerle öne çıkan Avrupa Konutları, Atakent 3 Projesi’nde teslimatlar için geri sayıma başladı. Temmuz ayından başlayacak teslimatlar öncesinde, konut kredisinde faiz oranını yüzde 1’in altına düşürdü. Yüzde 25 peşin ve yüzde 75 banka kredisi kullanılması durumunda 12-60 ay vade de yüzde 0.80, 61-120 ay vade de yüzde 0.90 faiz oranı geçerli oluyor.

YÜZDE 30’U PEŞİN ÖDE

Avrupa Konutları’nın Atakent 3 Projesi için geliştirdiği avantajlı kampanya paketinde bir diğer seçenek olarak, yüzde 30 peşin ödeme ve taksitlere 31 Ekim’den itibaren başlama fırsatı da var. Bu pakette de, faiz oranı 60 aya kadar yüzde 0.80, 120 aya kadar yüzde 0.90 olarak belirlendi.
Banka kredisiz ödeme
Atakent 3’te konut sahibi olmak için yüzde 50 peşinat ödenmesi durumunda geri kalan yüzde 50, 31 Ekim 2012 tarihinde yüzde 0 faiz ile bankaya ödenebiliyor. İnşaatın tamamlandığı ve peyzaj çalışmalarının yapıldığı projede yer alan konut tiplerinin başlangıç fiyatları ise şöyle:

Haberin Devamı

* 1+1 daire 83-93 metrekare arasında 263 bin 700 TL.
* 2+1 daire 116-151 metrekare arasında 323 bin 600 TL.
* 3+1 daire 134-177 metrekare arasında 426 bin TL.
* 4+1 daire 162-191 metrekare 530 bin TL.

MARMARAY İLE KADIKÖY 1 SAAT

TEM Otoyolu’na beş dakika, Atatürk Havalimanı ve E-5 Otoyolu’na 10 dakika mesafede yer alan Atakent 3 Projesi’nden, Marmaray Projesi’nin devreye girmesiyle beraber Taksim ve Maslak’a yarım saat, Kadıköy’e 1 saatte ulaşım sağlanabilecek.

SOSYAL TESİSLERDE NELER VAR

ATAKENT 3’ün sosyal alanlarında ise şunlar bulunuyor:
* 4 adet açık yüzme havuz
* Futbol sahası
* Basketbol sahası
* Tenis kortları
* Kapalı yüzme havuzu
* Fitness center
* Sauna ve buhar odası

SATIŞ SONRASI 18 AY KOŞULSUZ TEKNİK DESTEK

193 bin metrekare toplam arsa alanı üzerine inşa edilen Atakent 3 Projesi’nin 162 bin metrekarelik kısmı peyzaja, 17 bin metrekarelik kısmı göletler ve havuzlara ayrıldı. Bahçeler, göletler ve şelalelerden oluşan site içi peyzajın yanı sıra projenin hemen yanında 43 bin dönümlük bir korunun da yer aldığı Atakent 3, mavi ve yeşilin bütün tonlarını bir araya getiriyor. Mimarisinde moderniteyle geleneği buluşturan projede, Sultan II. Abdülhamit döneminde Kayseri’de inşa edilen tarihi Kayseri Saat Kulesi’nin bir benzeri de inşa ediliyor. Satış sonrası destek 18 ay boyunca devam ediyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ (www.avrupakonutlari.com.tr)

BRANDIUM ATAŞEHIR SEMBOL PROJE OLACAK YAŞAM VE ALIŞVERIŞ MERKEZI KURULACAK

KENTPLUS projesi ile İstanbul’a değer katan, yatırım ve yaşam fırsatları sunan Emay İnşaat şimdi de Erko Group ile beraber, Ataşehir’in sembolü olacak Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi’ni hayata geçiriyor.

ATAŞEHİR’in en yüksek bölgesinde, şehrin merkezinde, bütün bağlantı noktalarının keşisme noktasında yükselecek Brandium Ataşehir, sadece modern bir yaşam alanı değil, Ataşehir’in eksiklerini tamamlayacak kadar yenilikçi bir bakış açısının ürünü. Proje;
stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerinden oluşan 1150 konut, tamamının residence hizmetinden faydalanacağı, 3 farklı blokta, deniz manzaralı 80 farklı daire tipi bulunuyor. 5 katta bir özel kat bahçeleri, 4 metreye yakın tavan yüksekliği, su konseptli yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, özel havuzlu teras katları,spor tesisi, kreş gibi yaşam alanlarının yanı sıra; otel, alışveriş merkezi ve home office projelerini de içeren Brandium Ataşehir kapsamlı bir içeriğe sahip.

250 mağaza olacak

60 bin metrekarelik, 4 katlı alışveriş ve yaşam merkezinde ev tekstilinden kozmetiğe, elektronikten giyime kadar farklı ürünler sunan 250 mağaza bulunacak. Alışverişin çok ötesinde bir deneyimi ziyaretçilerine yaşatmayı amaçlayan mekanda kültürel faaliyetlere ayrılmış alanlar, gençler ve çocuklar için tasarlanan eğlence merkezleri, dünya mutfaklarından fast food’a kadar farklı seçenekler sunan restoranlar, bowling salonu, sinema ve tiyatro salonları gibi hayata renk katacak pek çok hizmet yer alacak.

5 yıldızlı otel de var

Proje içerisinde yer alan beş yıldızlı ve 678 yatak kapasiteli otel ise hem Brandium Ataşehir sakinlerine hem de Ataşehir’e hizmet verip, Ataşehir’e değer ve prestij katacak. Sosyal bakış açısı, yatırımın değerini yükselten artıları, Emay İnşaat ve Erko Group’un mühendislik ve mimari konusundaki titizliği gibi pek çok özelliği ile ön plana çıkan Brandium Ataşehir, sakinlerine konforlu bir ev yaşamından çok daha fazlasını sunmakta, Ataşehir’in değerini yükseltmeye yönelik bir imza olarak farklı bir konuma oturmaktadır.

PROJENIN LOKASYONU  DIKKAT ÇEKIYOR

BRANDIUM Ataşehir, İstanbul’un yeni finans merkezi Ataşehir’in en özel noktasındaki iddialı lokasyonu ile dikkat çekiyor. İstanbul’un yeni finans merkezi olarak konumlandırılan Ataşehir yoğun ve seçkin nüfus yapısı ile ön plana çıkmakta. Önümüzdeki dönemde kamu ve özel şirket merkezlerinin de bölgeye taşınacak olması Ataşehir’in cazibe ve değerini her geçen gün arttırmaktadır. Şehir planlamanın modern bir şekilde devam ettiği ilçe, son dönemde ilgi çekici projelere ev sahipliği yapmakta, nitelikli bir kitleyi kendisine çekmektedir. Ataşehir’in tüm bu artılarını bir arada toplayan Brandium Ataşehir, eşsiz lokasyonu ile kendi değerini arttırmakta ve tüm bağlantı noktalarına yakınlığı ile ulaşımı en kolay hale getirmeyi amaçlamaktadır.

ÇOK ÖZEL SATIŞ KOŞULLARI VAR

PROJEDE satış koşulları da dikkat çekiyor. 30 aya kadar 0 faiz ve özel esnek ödeme seçenekleri bulunuyor. Emay İnşaat ve Erko Grup işbirliği ve güvencesiyle inşa edilen Brandium Ataşehir projesinde ister ev sahibi olmak, ister ikinci evini satın almak, ister yatırım yapmak isteyenler için 30 aya kadar 0 faiz ayrıcalıkları ve kişiye özel ödeme paketleri sunuluyor.

PROJEDE NELER VAR  - BRANDIUM ATAŞEHIR AVM

* Toplam 120 bin metrekarelik alışveriş merkezi.
* 4 kat içerisinde 80 bin metrekarede yer alacak 250 mağaza var.
* Anadolu yakasında modanın kalbinin atacağı Markalar Sokağı kuruluyor.
* Hipermarket
* Elektronik market
* Gençlere ve çocuklara özel eğlence merkezi
* Bowling Salonu
* Modern Sinema Salonları
* Alışveriş esnasında ve sonrasında paket taşıma hizmeti
* Kişisel alışveriş danışmanlığı
* Kuru temizleme
* Vallet parking
* Şoför kiralama

BRANDIUM ATAŞEHİR RESIDENCE

* Tüm beklentilerini karşılayan, deniz manzaralı farklı daire tipleri
* Çevre düzenlemesi yapılmış ortak kullanım alanları
* Özel havuzlu teras daireleri
* Daire temizlik hizmeti
* 24 saat özel sipariş servisi
* Özel dekorasyon danışmanlığı
* Açık havuz
* Spor tesisi
* Açık tenis kortu
* Yürüme parkuru
* Dinlenme alanları

BRANDIUM ATAŞEHİR TOWER

* 40 metrekare ve 112 metrekare arasında değişen home-ofis daire seçenekleri
* Konferans ve toplantı mekanları
* Hızlı internet ve uydu tv sistemleri
* Yangın ve güvenlik otomasyonu
* Tüm daireler ve ortak alanlar için enerji jeneratörü

OTEL VE KONGRE MERKEZİ

* 340 oda ve 678 kişi kapasitesi
* VIP katları
* Özel müşterilere VIP Lounge katı
* Kongre Merkezi
* 3’e bölünebilen 1600 kişilik ana salon
* 6’ya bölünebilen 1000 kişilik balo salonu
* Kapalı havuz
* Açık havuz
* Fitness salonları ve spa merkezi
* Özel hamam ve sauna

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
(www.brandiumatasehir.com)


ESTON, DENIZ KEYFINI ÖNE ÇIKARTIYOR İŞ MERKEZLERİNE DE YOĞUNLAŞIYOR

1965 yılında faaliyete geçen Eston, inşaat ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet göstermektedir. ESTON, 47 yıllık bilgi ve deneyimi ışığında; altyapı, endüstri yapıları, iş merkezleri, hastaneler, toplu konutlar ve lüks konutlar üretiyor.

ESTON Yapı, 1998 yılından bugüne kadar Eston Kandilli Evleri, Eston Derince Evleri, Eston Reşitpaşa Evleri, Ardıçlı Evleri, Ardıçlı Göl Evleri, Eston Şehir 1. ve 3. Kısım, Eston Deniz Yakamoz Evleri gibi önemli projeler gerçekleştirdi.

Tatil sezonunu bekleme

Marina ve kumsalıyla tatil tadında bir hayat tarzını, şehrin içinde sunan Eston Deniz’de Kalyon Evleri’nin yeni etapları satışa çıktı. İstanbul’un keşmekeşinden sıyrılmak ve bütün bir yılın yorgunluğunu üzerinizden atmak için tatil sezonunu beklemenize artık gerek kalmadı. Eston Yapı, “Eston Deniz Projesi” ile tatili ayağınıza kadar getiriyor. Kalyon Evleri’nin yeni etaplarını satışa çıkaran Eston, bu ayrıcalıklı dünyada yerini almak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri sunuyor.

500 yatlık marina var

Eston Deniz Kalyon Evleri’nde 24 saat deniz keyfi yaşayarak, deniz ile iç içe bir yaşam sürmek hayal değil. Yakuplu’da 1.5 milyon metrekarelik alanda toplam 5 bin 359 konuttan oluşacak Eston Deniz, deniz sevdalılarını eşsiz mavilikle buluşturuyor. 500 yat kapasiteli marina, kumsal, 1.5 kilometrelik sahil şeridi, su sporları merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzlarından oluşan Eston Deniz, bir konut projesinden öte, su ile bütünleşmiş bir yaşam merkezi. Bu anlamda İstanbul’un tek konut projesi olma özelliğini taşıyor. Üstelik yakında tamamı hizmete açılacak olan marinada yat sahiplerinin faydalanabilmesi için çok sayıda mağaza, kafe-restoran ve sosyal tesisler de yer alıyor.

ESTON DENİZ’İN KONUMU İLE SOSYAL ALANLARI

ESTON Deniz, konumunun doğal özellikleri, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarisi, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planlaması, büyük alışveriş ve ticaret merkezleriyle öne çıkıyor. Ayrıca TEM ve E-5 bağlantıları, Atatürk havalimanına yakın konumunun yanı sıra, sosyal hayatın içinde, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda bulunmasıyla rakiplerinden ayrışıyor. Üstelik, lokasyon olarak gelişme potansiyeli ile birlikte düşünüldüğünde; isabetli bir yatırım imkanı da tanıyor.

2 Yıl Boyunca Servis Garantisi De Bulunuyor

ESTON Deniz, satış sonrası hizmette sağlıyor. Her konut için 2 yıl Eston Servis garantisi bulunuyor. İstanbul’un yeni cazibe merkezi Beylikdüzü’nde tüm sakinlerine farklı bir hayat sunuyor ve 12 ay deniz keyfi yaşatıyor.

PROJE DENİZLE BÜTÜNLEŞTİ

1.5 kilometrelik sahil şeridi ve marina da yapıldı

İSTANBUL’da 1.5 kilometre uzunluğundaki sahil şeridi, marina ve su sporları merkeziyle denizle bütünleşmiş önemli bir yerleşim merkezi olan Eston Deniz, Kalyon Evleri ile 4 mevsim deniz ve bahçe keyfi yaşatan yeni bir dünyanın kapılarını açıyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ (www.estondeniz.com)

ANADOLU YAKASININ YENİ MERKEZİNDE MODERN HAYATLAR

ANADOLU yakasının gözde yeni merkezi Kartal’da seçkin yaşam olanakları Kartall MESA ile doğuyor. Merkezi konumu, ulaşım kolaylıkları ve sunduğu çağdaş yaşam olanaklarıyla Kartall MESA, mutlu yaşam fırsatları sunuyor.

KARTAL, büyük kentsel dönüşüm hareketinin gerçekleştiği Anadolu yakasının yeni iş ve yaşam merkezi adayı. Mevcut ve potansiyel özellikleriyle Anadolu yakasının gözbebeği Kartal’da, ulaşımın ana arteri E-5 kenarında hayata değer katacak yeni bir proje başlıyor.

Tüm ailelere hitap ediyor

31 katlı tek bloktan oluşan Kartall MESA’da, 1+1’den 5+1’e, 61 metrekareden 346 metrekareye kadar değişen 10 farklı tipte toplam 286 adet konut ile tüm ailelerin ihtiyaçları karşılanıyor. Kadıköy–Kartal Metro Hattı üzerinde yer alan proje, hava ve deniz ulaşımına da çok yakın mesafelerde bulunuyor.

Panoromik deniz manzarası

MESA imzasını taşıyan Kartall MESA; Adalar’dan Tuzla’ya kadar uzanan geniş bir bakış açısıyla panoromik bir deniz manzarasına sahip. Açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, tenis kortu, spor salonları, kafe, çocuk kulübü, kapalı otopark, toplantı ve hobi odaları ile Kartall MESA, tüm ihtiyaçları karşılayan çağdaş yaşam olanaklarını tek bir çatı altında sunuyor. Ekolojik unsurların ön planda tutulduğu projede, teknolojik alt yapının yanı sıra güvenlik sistemleri de en üst seviyede planlandı.

BAŞLANGIÇ FİYATI 185 BİN LİRA

NİSAN 2014’te bitirilmesi planlanan Kartall MESA, ‘first class’ yaşam alanları 185 bin 100 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Toplam 10 bin 205 metrekarelik arazi üzerinde gerçekleştirilen Kartall MESA projesinde, 9 bin 230 metrekarelik bölüm gerçekleştirilecek peyzajla, yeşil alan olarak ayrılıyor.

BİNALAR DOĞAL AFETLERE KARŞI DAYANIKLI YAPILIYOR

DEPREME dayanıklı olarak tasarlanmış betonarme yapı ile kurgulandı. Mutlu ve huzurlu bir yaşam için, CCTV kamera sistemi ve görüntülü intercom ile güvenlik 7/24 en üst seviyede tutuldu. Kartall MESA’da, yangın güvenliği için de tüm önlemler (Yangın merdiveni, duman egzosu, itfaiye asansörü, yangın algılama ve sprinkler söndürme sistemi vs. gibi) alınmış durumda.

MESA, İŞ VE SOSYAL HAYATIN TAM İÇİNDE

* Kartal metro istasyonuna 950 metre, Yakacık metro istasyonu ise sadece 350 metre mesafede.
* Pendik Marina’ya 8 kilometre.
* Bostancı’ya 12 kilometre.
* Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 kilometre.
* Kadıköy’e 22 kilometre.
* Boğaziçi Köprüsü’ne 23 kilometre.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ (www.mesakartall.com)

NİSH ADALAR’DA GERİ SAYIM BAŞLADI  YÜZDE 1 PEŞİNATLA SATIŞ DEVAM EDİYOR

İSTANBUL Süreyyapaşa’da inşa edilen Nish Adalar’da sona gelindi. Haziran ayında teslimlerin başlayacağı projenin büyük ilgi toplayan etabı Nish Adalar Panorama’yla birlikte son daireler için cazip bir kampanya başladı.

ÖZYAZICI İnşaat tarafından İstanbul’un en yüksek yerleşim alanlarından Süreyyapaşa’da, 202 bin 500 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Nish Adalar’da teslimler önümüzdeki ay başlıyor. Cazip ödeme fırsatlarıyla satışa sunulan son dairelere ilgi teslimlerin yaklaşmasıyla birlikte arttı. Yüzde 1 Peşinat ve 120 aya kadar düşük oranlarda vade seçenekleriyle satışlar devam ediyor. Kısa süreliğine düşük seviyelerde tutulan kredi faiz oranları ise 60 aya yüzde 0.95, 120 aya ise yüzde 0.98 olarak yansıyor.

PROJEDE SOSYAL YAŞAM

Süreyyapaşa Ormanı’nın yanıbaşında yer alan Nish Adalar kesintisiz adalar ve İstanbul manzarasının yeşille mavinin buluştuğu bir noktada yer alıyor. Projenin 150 bin metrekaresinin peyzaja ayrılmasıyla eşsiz bir yaşam alanı oluşturuluyor. Projede, 2 bin 500 metrekare kapalı sosyal tesis, 2 bin 500 metrekare alışveriş merkezi ile ihtiyacı karşılayacak şekilde ticari ünitelerden oluşan bir kompleks yer alıyor. 4 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzunun yer aldığı Nish Adalar’da, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, wellness merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan ve site sakinlerine üyelik esası ile profesyonel hizmet verecek şekilde tasarlanan kapalı spor tesisi ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuluyor.

PANORAMA ETABI ÖNEMLİ

Projenin yoğun talep gören Panorama etabı da 261 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Kesintisiz adalar manzarasına hakim Nish Adalar, Panorama etabıyla da eşsiz bir manzara keyfi sunuyor. Nish Adalar Panorama’nın sınırlı sayıdaki teraslı dairelerinin yanı sıra Adalar ve İstanbul manzarasına panoramik bir bakış sunan dairelerine de ilgi yoğun.

Seyir terası bölümü

En üst katının seyir terasına ayrıldığı Nish Adalar Panorama, sunulan ayrıcalıklarla birlikte benzersiz bir keyif oluşturuyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin
sunulduğu Nish Adalar Panorama’da her daireye ait kapalı otopark ve kapalı depo alanı bulunuyor. Binanın ön cephesine yerleştirilecek camekanlı asansörlerle dairelere ulaşım sağlanırken adalara panoramik bir bakış imkanı da bulunacak. Projenin alt katında eczaneden kuaföre, kuru temizlemeye kadar tüm ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde konumlandırılan ticari ünitelerde Nish Adalar sakinlerine hizmet verecek.

ÖRNEK DAİRELERDEN SEÇME ŞANSI VAR

NİSH Adalar, projelerinde 1+1’den 4+1’e kadar çeşitlilik gösteren 7 farklı tipte daire seçeneği yer alırken blokları içinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde örnek daireler hazırlandı. Konut alıcısının istediği tipteki daireyi gezme fırsatının sunulduğu projede, inşası tamamlanan bloklar içinde de gezerek projeyi yakından görme fırsatı sunuluyor. Tümü kaliteli malzemelerle donatılarak inşa edilen dairelerin geniş salon camları eşsiz adalar manzarasını evin içine taşırken, kullanışlı odaları ve mutfaklarıyla da birçok konut projesinin önüne geçiyor.

TESLİMLER YAKLAŞIYOR HEYECANIMIZ ARTIYOR

PROJEYE gelen talepten memnun olduklarını belirten Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı, “Süreyyapaşa’da inşası devam eden Nish Adalar projemizde sona yaklaşıyoruz. Daha önceden satışa çıkardığımız dairelerin büyük kısmının satışını tamamladık. Şimdi de projemizin son etaplarının, son bloklarının ve Nish Adalar Panorama etabının satışına başladık. Satış ofisimizi ziyaret edenler tarafından bu etabımız çok ilgi topluyor. Teslimlere yaklaşmamızla birlikte başlattığımız kampanyada hem yüzde 1 peşinat hem de düşük faizlerle 120 aya kadar vadeli ödeme imkanı sunuyoruz. Tüm çalışmalarımız hızla ilerliyor. Boyalarına kadar tamamlanan bloklarımızla birlikte projemize olan ilgi daha da arttı. Satıştaki dairelerimiz de sahiplerini bulurken, Nish Adalar’dan daire sahibi olanları da tatlı bir heyecan sardı. Daire sahipleri satış ofisini ziyaret edip projeyi yakından takip ediyor ve gördüklerinin beklentilerinin üstünde olduklarını belirtiyorlar. Bu duruma ulaşmış olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

ULAŞIMDA DA  ÖNE ÇIKIYOR

ARKASI Süreyyapaşa Ormanı’yla, önü İstanbul ve Adalar manzarasıyla çevrili Nish Adalar konumu itibariyle ulaşımda da avantaj sağlıyor. E-5 Otoyolu’na 2.5 kilometre, sahil yoluna 4 kilometre, Bostancı İDO iskelesine 7 kilometre mesafede yer alıyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ (www.nishadalar.com)

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!