Kolejlilerden voleybol başarısı

Güncelleme Tarihi:

Kolejlilerden voleybol başarısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 13:42

Kolejlilerden voleybol başarısı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği voleybol müsabakalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi Genç Kızlar Basketbol takımı üçüncü oldu.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı grup maçlarında Nizip Ticaret Borsası Lisesi, N.V. Onat Kız Anadolu Lisesi, 8 Şubat Anadolu Lisesi, Şehitkamil Belediyesi Anadolu Lisesi müsabakalarında üstün bir performans göstererek grup maçlarını birinci olarak bitirerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final müsabakalarında da Mahmut Düşün Kız Meslek Lisesi'ni yenerek yarı finalde Necip fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı son maçını N.V Onat Kız Anadolu Lisesi ile yaparak müsabakaları tamamlayarak il üçüncüsü oldu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi Genç Kızlar Basketbol takımı sporcularını ve antrenörlerini kutlayan Lise Müdürü İsmet Tiryaki, "Önümüzdeki süreçlerde takımımızdan daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyor, elde edilen derecelerde emeği geçen başta beden eğitimi öğretmenimiz Murat Tarhan ve antrenörlerimiz olmak üzere sporcularımızı kutluyorum" dedi.

Beden eğitimi öğretmeni Murat Tarhan’ın rehberliğinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi Genç Kızlar Basketbol takımında; İlkay Saka, Burcu Ateşsönmez, Sude Balat, Yeliz Müftüoğlu, Ece Maralcan, Zehra Bulguroğlu, Selin Ünal, İlayda Ergücen, Yağmur Turan, Eylül Bektaş, Melike Ünal, Özlem Akyazıcı, Öykü Naz Büyükçelik ve Gülce Su Yoldaş yer aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!