Kocaeli'nde tarlada kadın cesedi bulunması

Güncelleme Tarihi:

Kocaelinde tarlada kadın cesedi bulunması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2015 15:40

- İzmit ilçesinde iki hafta önce tarlada elleri bileklerinden kesilmiş ve ağzı bantlanmış halde bulunan Nuran Dutlu'nun cesedi, annesi tarafından teşhis edildi

Haberin Devamı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iki hafta önce tarlada elleri bileklerinden kesilmiş ve ağzı bantlanmış halde bulunan 22 yaşındaki Nuran Dutlu'nun cesedi, annesi Hediye Görmüş tarafından teşhis edildi.

Kayıp kızını arayan Hediye Görmüş, televizyon kanalında katıldığı canlı yayının ardından cesedi teşhis etmek üzere Kocaeli Asri Mezarlığı'na geldi. Görmüş, sağ ayak topuğundaki doğum lekesi ve dövmelerden cesedin kızına ait olduğunu teşhis etti.

Görmüş, gazetecilere yaptığı açıklamada, adalete güvendiğini belirterek, başkalarının aynı acıyı yaşamamasını dilediğini söyledi.

"Ben öldüm, başka anneler yanmasın, adalete güveniyorum" diyen Görmüş, "Kanunsuz hiçbir iş yapmadım. Yüreğim yandı ama başkası yanmasın. 4 yaşında çocuğu var evladımın. Ona da mı kıyamadılar? Ben o çocuğa ne cevap vereceğim? Torunuma ne diyeceğim?" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Dutlu'nun cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından memleketi Manisa'da defnedileceği öğrenildi.

Tarlada 22 Ocak Perşembe günü poşette kadın cesedi gören hurdacı, durumu jandarmaya bildirmişti. İncelemede, cesedin üzerinde kimlik bulunmadığı, ellerinin bileklerinden kesildiği ve ağzının bantlandığı belirlenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!