Kızılcahamam'da uluslararası bisiklet yarışlarının 2. etabına start

Güncelleme Tarihi:

Kızılcahamamda uluslararası bisiklet yarışlarının 2. etabına start
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 14:50

Kızılcahamam'da uluslararası bisiklet yarışlarının 2. etabına start

Haberin Devamı

Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM(Ankara), (DHA)- TÜRKİYE Bisiklet Federasyonu'nca düzenlenen 'Tour Of Ankara 2.2' Uluslararası bisiklet yarışlarının ikinci etabının startı Kızılcahamam'dan verildi.

Kızılcahamam, Kazan, Ayaş, Güdül ve Beypazarı arasındaki 120 kilometrelik ikinci gün yarışlarının startı ve birinci günün ödül töreni Kızılcahamam Cumhuriyet meydanında yapıldı. Ödül törenine Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Gençlik Spor Müdürü Nahit Şahin, Bisiklet federasyonu Yetkilisi Bekir Gezer emniyet müdürü Ali Yeşildal ve vatandaşlar katıldı.

Yarışmaya 14'ü yabancı 44 sporcu katıldı. Yarışmada birinci gün yapılan 173,7 kilometrelik bölümde dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız yaptığı açıklamada, "Ankara 2.2 uluslar arası bisiklet turunun ilk gün yarışları büyük çekişmeye sahne oldu, yarış güzergahının ilçemizden geçmesinden mutluluk duyuyorum, Kızılcahamam her alanda olduğu gibi sporda da önemli bir yere sahip, bisiklet de bu sporlardan bir tanesi, Bisikletçiler ilçemizden geçerken renkli ve güzel görüntülere sahne oluyor, bu bisiklet sporuna ilçemizden daha çok kişinin ilgi duymasına neden olacaktır diye düşünüyorum, emeği geçenleri ve sporcularımızı kutluyorum" dedi.

İlk gün sonunda 173,7 kilometrelik Akyurt, Çubuk, Şabanözü, Orta, Çerkeş, Kızılcahamam etabını Brisaspor takımından Serkan Balkan 4.25.51 ile birinci, takım arkadaşı Petrov Georgi Georgiev 4.25.58 ile ikinci olurken, aynı takımdan Abdülkadir Kelleci 4.28.05 ile üçüncü sırada tamamladı. Dereceye giren sporculara ödüllerini ilçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhitin Güney ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Nahit Şahin verdi.

İkinci gün yarışlarının startını Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız Cumhuriyet Meydanından verdi. Yarışlar Beypazarı- Yassıhüyük- Polatlı - Haymana etabı ile devam edecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!