Kızılay şubesi, özel eğitim sınıfına çeşitli materyaller bağışladı

Güncelleme Tarihi:

Kızılay şubesi, özel eğitim sınıfına çeşitli materyaller bağışladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2017 14:25

Kızılay şubesi, özel eğitim sınıfına çeşitli materyaller bağışladı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)- KIZILAY Kırklareli Şube Başkanlığı tarafından İstiklal Ortaokulu’nda bulunan Özel Eğitim Sınıfına masa, sandalye, zekâ oyunları, deney malzemeleri, kitaplar, kukla köşeleri ve öğrenmeyi eğlenceli hale getiren çeşitli eğitim materyalleri bağışlandı.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım ve Kızılay Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Altıntel, Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde İstiklal Ortaokulunda bulunan Kızılay Kırklareli Şube Başkanlığınca donatılan Özel Eğitim Sınıfını ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, her biri ile tek tek sohbet etti. Müdür Aşım öğrencilere hitaben "Sizler bizim için çok önemlisiniz, bir desteğe ihtiyacınız olduğunda İl Müdürlüğümüz olarak her zaman destek olmaya hazırız" dedi. Müdür Aşım, özel eğitim sınıfına katkı sunan Kızılay Şube Başkanı Ruhan Altıntel’e teşekkür etti. Kızılay Şube Başkanı Altıntel, kurum olarak kendilerinin de her zaman destekçi olacaklarını ifade etti.

Kızılay Kırklareli Şube Başkanlığı tarafından Özel Eğitim Sınıfına masa, sandalye, zekâ oyunları, deney malzemeleri, kitaplar, kukla köşeleri ve öğrenmeyi eğlenceli hale getiren çeşitli eğitim materyalleri bağışlandı. Okul Müdürü Nejat Büyükyakalı, özel eğitim öğretmenleri Beste Öntufan, Hülya İlginoğlu ve hediyelerini alan özel eğitim sınıfı öğrencileri katkılarından dolayı Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’a ve Kızılay Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Altıntel’e teşekkür etti.

Sınıf ziyaretlerinin ardından Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım ve Kızılay Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Altıntel,  İstiklal Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen Kızılay Haftası kutlama programına katıldılar. Fen Bilimleri Öğretmeni Adile Deniz Çolak  tarafından düzenlenen programda; Kızılay’ın tanıtım videosu izlendi, öğrenciler, Cansu Mert, Berk Dündar, Ayşe Çelik, Ceren Tezeren, Alperen Arı, Zeynep İnce, Ramazan Çakıcı, Nehir Tosun tarafından şiirler okundu, şarkılar söylendi, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Aşım ve Kızılay Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Altıntel, programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Tüm öğrencilerimize hediyeleri dağıtıldıktan sonra öğrencilerimizle birlikte fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!