Typographic Excellence'ın kazananı 'Klasikler'

Güncelleme Tarihi:

Typographic Excellenceın kazananı Klasikler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2019 11:26

New York Type Directors Club tarafından her yıl düzenlenen TDC yarışmasının bu yılki sonuçları açıklandı. Typographic Excellence ödülüne, Doğan Kitap için hazırladığı ‘Klasikler’ serisiyle Geray Gençer layık görüldü.

Haberin Devamı

New York Type Directors Club tarafından her yıl iletişim tasarımı ve tipografi alanında düzenlenen TDC yarışmasının bu yılki sonuçları açıklandı. Bu yıl 65’incisi gerçekleştirilen yarışmada, ‘Kitap Tasarımı’ kategorisindeki Typographic Excellence ödülüne, Doğan Kitap için hazırladığı ‘Klasikler’ serisiyle Geray Gençer layık görüldü. Geçtiğimiz yıl Doğan Kitap’tan yayınlanmaya başlayan ‘Klasikler’ serisi Dostoyevski’nin ‘Suç ve Ceza’sı, Jane Austen’ın ‘Gurur ve Önyargı’sı, Jack London’ın ‘Beyaz Diş’i, Gustave Flaubert’in ‘Madam Bovary’si gibi dünya edebiyatının başyapıtlarını bir araya getiriyor. Bu yarışmada 10’uncu kez ödüle layık görülen
Geray Gençer’in çalışması 60 ülkeden 2 binin üzerinde yarışmaya katılan çalışma arasından seçildi. Ödül töreni Ağustos ayında New York’ta gerçekleşecek ve çalışmalar 8 farklı ülkede sergilenecek.

BAKMADAN GEÇME!