Saint Benoît Lisesi'nde Jef Giansily ile caz yolculuğu

Güncelleme Tarihi:

Saint Benoît Lisesinde Jef Giansily ile caz yolculuğu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 16:29

Piyanist Jef Giansily'nin eserlerini yorumlamak için farklı şehirlerden gelen müzisyenler 7 Aralık'ta Saint Benoît Lisesi'nde sahne alacak.

Haberin Devamı

Hermon Mehari, Pierre Bernier, Mathew Hall ve Darrell Green, Jef Giansily'nin bestelerini yorumlayacakları proje için Amerika'dan ve Fransa'dan gelecek. 
1980'de Paris'te dünyaya gelen ve şu anda İstanbul'da yaşayan Jean-François 'Jef' Giansily farklı karma gruplarla, sık sık uluslararası caz festivallerinde sahne alıyor. Giansily'nin İstanbul'da beraber müzik ve kayıt yaptığı isimler arasında Ferit Odman, Kaan Yıldız, Sarp Maden, Sibel Köse gibi müzisyenler yer alıyor. Giansily’nin yaptığı modern cazda, içinde değişken tempo ve ruh halleri barındıran ama merkezinde hep lirik ögeleri ön planda tutan bir yaklaşım vardır.
Jef Giansily Quintet, piyanistin bestelerini yorumlamak için bu proje için bir araya gelmiş bir ekip. 7 Aralık Perşembe akşamı, trompette Hermon Mehari, saksofonda Pierre Bernier, kontrabasta Mathew Hall, davulda Darrell Green ve piyanoda Jef Giansily dinleyicileri bir müzikal yolculuğa çıkaracak.

 

BAKMADAN GEÇME!