'Mutlu Çocuklar Takımı'yla buluşma

Güncelleme Tarihi:

Mutlu Çocuklar Takımıyla buluşma
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2018 15:56

'Gökten Üç Elma Düşmüyor' romanıyla dikkat çeken Berna Kumaş Sipahi, bu kez çocuk kitabıyla okur karşısına çıktı. Doğan Egmont etiketiyle yayımlanan 'Atlas’ın Dünyası' serisinin ilk kitabı 'Mutlu Çocuklar Takımı'nda Sipahi, Atlas’ın ve arkadaşlarının keyifli maceralarını anlatıyor.

Haberin Devamı

Doğan Egmont’un rengârenk, sevgi ve eğlence dolu yeni serisi 'Atlas’ın Dünyası', okurlarıyla buluştu. 'Gökten Üç Elma Düşmüyor' romanıyla dikkat çeken Berna Kumaş Sipahi’nin kaleminden çıkan serinin ilk kitabı 'Mutlu Çocuklar Takımı', Atlas’ın ve arkadaşlarının keyifli maceralarını anlatıyor:
Türkçe dersinde yardımlaşma konusunun işlendiği bir gün, Atlas’ın aklına harika bir fikir gelir ve bu fikri arkadaşları Sarp, Yaz, Biricik ve Ali’yle de paylaşır. Beş arkadaş, o günden sonra karşılarına çıkacak her fırsatta iyilik yapmak üzere birbirine söz verir. Gül Oralı’nın renkli ve özgün çizimleriyle süslenen Atlas’ın Dünyası serisi yardımlaşmanın değerini paylaşırken doğa ve hayvan sevgisinin de hayatımızdaki önemini vurgulamayı ihmal etmiyor.
Berna Kumaş Sipahi ve 'Atlas’ın Dünyası', 21 Nisan Cumartesi günü saat 15.00 ile 17:00 arası İzmir Kitap Fuarı Doğan Egmont standında okurlarıyla buluşacak. Günün bir diğer sürprizi ise 'Mutlu Çocuklar Takımı’na esin kaynağı olan arkadaş grubunun da Sipahi ile beraber stantta yer alacak olması. 

Haberin Devamı

Mutlu Çocuklar Takımıyla buluşma

BAKMADAN GEÇME!