İyiliğin yayılması için Simurg’a ses oldular

Güncelleme Tarihi:

İyiliğin yayılması için Simurg’a ses oldular
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2022 15:39

Yazar Hasan Kerim Güç’ün farklı zamanların ve farklı kültürlerin hikâyelerini kaleminde birleştirdiği Tuti Kitap'tan çıkan kitabı ‘Yolda Bir Kuşa Rastladım’, her biri kendi alanında uzman isimler tarafından iyiliğin yayılması amacıyla seslendirildi.

Haberin Devamı

İlk adımların Attâr’ın ölümsüz hikâyesi, Kuşların Dili’nden başlanarak atıldığı ‘Yolda Bir Kuşa Rastladım’ kitabında Kerim Güç, Simurg’un sonsuzluk iştiyâkıyla koyulduğu kozmik yolculuğuna dair bir yol manzarası çiziyor. Okuru, modern hikâyelerin içinden geçirerek, ilâhî hikmeti yansıtan evrensel hikâyelere doğru çekiyor. İrfânî birikimimize ve edebiyat dağarımıza değerli katkılar sunan bu hikâyeler; Attâr’dan, Hz. Mevlânâ’dan, Hz. Yûnus’tan, Martin Heidegger’den, Batı’nın büyük bilgelerinden ve onların metafiziksel imajlar dünyasından renkler, kokular devşiriyor.

İyiliğin yayılması için Simurg’a ses oldular

Storytel’de dinleyebileceğiniz sesli kitaba sesleriyle katkıda bulunan ünlü isimlerden bazıları şöyle: Açelya Akkoyun, Alper Ateş, Aslı Şafak, Beste Uyanık, Beyhan Budak, Beyza Hakan, Burçak Yüce, Cemalnur Sargut, Damla Sönmez, Ekin Olcayto, Ela Rümeysa Cebeci, Emel Özuğur, Erkan Petekkaya , Ferda Yıldırım, Görkem Sevindik, Hilal Özdemir, İpek Tuzcuoğlu, Janset Paçal Kalust Şalcıoğlu, Murat Dalkılıç, Necmi Yapıcı, Nermin Öztürk , Öner Döşer , Öykü Cengiz, Öykü Gürman, Özge Uzun, Özlem Denizmen, Özlem Kaymaz, Saffet Emre Tonguç, Simge Fıstıkoğlu , Sinan Canan, Sitare Akbaş, Tamer Karadağlı, Uğur Batı, Yasemin Baştan, Zeynep Türkoğlu

Haberin Devamı

Sesli kitaptan elde edilen gelir ile Nef Vakfı’na yapılan bağışla ülkemizde meydana gelen afet ve yangılarda zarar gören evlerin onarımına ve afetzedelerin ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunulacak.

BAKMADAN GEÇME!