‘Havalı cadde’de sanat var

Güncelleme Tarihi:

‘Havalı cadde’de sanat var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2022 11:24

Time Out dergisinin ‘Dünyanın en havalı 33 caddesi’ listesine giren Akaretler Sıraevler, Artweeks@Akaretler’in 7. edisyonuna ev sahipliği yapıyor. Ücretsiz düzenlenen Artweeks@Akaretler’de 13 Kasım’a kadar 20’nin üzerinde galerinin temsil ettiği onlarca sanatçının yeni eserleri izleyiciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Time Out dergisinin ‘Dünyanın en havalı 33 caddesi’ listesine giren Akaretler Sıraevler, Artweeks@Akaretler’in 7. edisyonuna ev sahipliği yapıyor. Bilgili Sanat ve Sabiha Kurtulmuş’un organize ettiği, UBS ana sponsorluğunda ücretsiz düzenlenen Artweeks@Akaretler’de 13 Kasım’a kadar 20’nin üzerinde galerinin temsil ettiği onlarca sanatçının yeni eserleri izleyiciyle buluşuyor.
Akaretler Sıraevler’in 15-17-19-37-39-55-57 numaralı binalar ile seçili rezidans alanlarında gerçekleşen etkinliğe katılan galeriler şöyle: Ambiedexter, Anna Laudel, ArtOn, Bosfor, Büyükdere 35, Difo, Doğançay Müzesi, Ferda Art Platform, Galeri 77, Galeri Nev İstanbul, Krank, Labirent, Martch, Merkur, Mine Sanat Galerisi, Mixer, Onearc, Öktem Aykut, Pi Artworks, Pilevneli, Sanatorium, Taksim Sanat, The Empire Project, The Pill, Versus ve x-ist.
İBB Kültür AŞ, Beşiktaş Belediyesi, Samsung, Yves Rocher, Jotun ve W İstanbul’un da desteklediği etkinliğe özel sanatçı Gönül Nuhoğlu’nun geri dönüştürülebilir atık ambalajlarla gerçekleştirdiği ‘SevKoruDönüştür’ isimli düzenleme de Akaretler Meydan’da hayat buluyor.

BAKMADAN GEÇME!