Genç virtüözden 'Supernova'

Güncelleme Tarihi:

Genç virtüözden Supernova
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2023 12:52

Genç piyanist Yıldız Batum kariyerinde önemli bir dönüm noktası olacak yeni single’ı 'Supernova' ile müzik dünyasına sesleniyor. Henüz 17 yaşında olmasına rağmen 3 albüme imza atan Yıldız, bu single’ında film müziği tarzında neoklasik piyanoyu güçlü melodilerle dinleyicilere sunuyor.

Haberin Devamı

Yıldız Batum, 'Supernova' hakkında duygularını şu sözleriyle ifade etti: "Bu single benim müzikal sınırlarımı zorlayışımın ve iç dünyamı yansıtmamın bir ürünü. 'Supernova' yoğun duygularla ortaya çıktı; umarım dinleyicilerin de kendi hislerine yaklaşmasını sağlar.”

17 yaşında 30 bestesi var

Genç sanatçı müzik yolculuğu ile ilgili de şunları söylüyor: “Soyut konseptler ve doğadan aldığım ilhamla oluşturduğum üç albümümde toplamda 30 bestem var ve bunları doğaçlayarak oluşturuyorum. Halam, beni küçük yaşta Anjelika Akbar’la tanıştırarak klasik piyano eğitimine yönlendirdi. Yıllar içinde farklı müzik türlerinden de ilham alarak ve bestecilik yönümün üzerine giderek müziğe kendimden parçalar aktarmaya başladım. Özellikle son yıllarda, bestelerim benim için terapi haline geldi.”

Haberin Devamı

Yıldız’ın 2024’ün başında yayımlanacak olan üçüncü albümü 'Reveries Within'in ilk parçası olan 'Supernova' tüm dijital müzik platformlarında yayımda:

Spotify: https://open.spotify.com/track/7hjORgAp9Nmi3bjyTAjTAI?si=76787b3cb92e4cf2

Apple Music: https://music.apple.com/tr/album/supernova/1718333868?i=1718333869

YouTube: https://youtu.be/QUrvJn-wvAo?feature=shared  

Genç piyanistin müzik yolcuğunu Instagram’da @yildiz.batum.music hesabından da takip edebilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!